Fizikálisan minden embernek lehetséges soványra lefogyni?
Ugyanolyan magasság mellett a csontokból adódóan lehet 5-7 kiló különbség 2 ember között, de lehet mindenki "nemkövér".
(Nem mondanám, hogy sovány, mert én azt a kóros soványságra használnám, inkábbazt mondom, hogy normális)
Ez lenne a cél is, hiszen minden felesleges plusz kiló megteheli a szervezetet, a keringést, az izületeket, csontokat.
Sokan, akik kiskoruktól kövérek nem érzik a szervezet jelzését, hogy most lakott jól (sokszor közrejátszik ebben a butaság, hogy "mindent egyél meg ami a tányérodon van"), így később sem érzik mennyit kéne enniük, mennyire van szüksége a szervezetnek, honnantól esznek pluszban.
Akaraterővel, a szervezetre való figyeléssel mindenki visszaszokhat a normális táplálkozásra.
előző!
te hogy fogytál le 100kg-ról ennyit? Milyen módszert alkalmaztál erre? én nem vagyok ennyi, csak egy 5 kilót szeretnék leadni, hogy elérjem a kívánt testsúlyt!
:)
"A kórházban olyan "kedves" volt a nővér, mikor megkérdezte, hogy mennyit híztam, hogy azt mondta, sosem fogok tudni lefogyni, mert a terhesség által felszedett kilók nehezebben mennek le. Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de nagyon "bíztató" volt ezt hallani egy szakembertől.."
Itt az ideje hogy kiábrándulj a tündérmesékből, és tudatosuljon benned, hogy még az orvosok nagyrésze is sajnos hülye az egészséges táplálozáshoz, úgy a nővérek is azok! Persze mit is várunk egy olyan rendszertől, akik szerint a cigi nem káros, és a diéta zsömlével kezdődik!
Semmivel sem nehezebb lefogyni, ez nem ilyen bekódolt dolog, hogy a terhesség alatt gonoszabb zsírszövet lesz rajtad, mint máskor. ugyanolyan zsírszövet, és úgyanúy lehet leadni! bővebben, body.builder.hu alapismeretek (használd a guglit) És ne hallgass senki okosra táplálkozással kapcsolatban, amit ezen az oldalon találsz az jó, amit neten az 99% hülyeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!