így lefogyhatok 25 nap alatt?
nemtudok olyan egészséges kajákat venni/enni hogy gyorsabban fogyjak vagy valami..mert nincs annyi pénzünk.
reggelizni ha suli idő van nem fogok,mert a suliban oylanok vannak hogy:hotdog( kifli benne virsli kecsappal) hamburger(h.zsemle,fasirt,kecsap,uborka) csokiscsiga, csokisrúd,melegszendvics( fél kifli melegszendvicskrémmel,reszeltsajttal) baconos rúd, sajtos rúd ( ami kissé izetlen) Ezek szerintem nemjók vagy ha valamelyik jó lécci irjátok meg és azt eszek! ithonrol nemtudok vinni mert ha vinnék is az fehér kenyér lenne és aztn em szeretnék enni már 3 napja igysem eszem kenyeret és 2 napja nem iszom cukros üccsiket. ( ezt szeretném folytatni amig lehet)
ebéd: az rendes főtt kaja lenne itthon ( kevesebb mint szokott)
vacsi: 6 előtt nemtudom valami lightos pl , egy répa. vagy egy pohár tej v. bögre cukrozatlan tea egy piritóssal
25 nap alatt szeretnék megszabadulni 3-4 kgtól ( ami látványos lenne remélem)
bocsi hogy ilyen hosszu lett. :)
14L / 174cm/ 75kg!
köszi a válaszokat / ha értelmes válaszokat adsz megy a zöldkéz! ;)
figyelj, nem azt mondtam hogy hamburgert eszek/veszek! -.- , csak felsoroltam hogy mik vannak a büfében, és nemis ennék hamburgert meg hotdogot vagy vmi "zsírosabbat", és én a sajtosrúdra gondoltam hátha valaki irja hogy azt ehetek, mivel 50 ft... és szerintem az a leg"egészségesebb" a büfébe. vagy a szója kocka. azt elfelejtettem leirni.....
kösz a választ cs..ra
nna. kezdjük rögtön az elején:
ha veszel sajtos rudat, azzal ugyan ott vagy, mintha fehér kenyeret ennél szinte.
javaslom, hogy vigyél otthonról kaját. 2 főtt tojás + kenyér. kérdd meg a szüleid, hogy vegyenek barna kenyeret a fehér helyett, nem sokkal drágább.
az jó dolog, hogy hanyagolod a cukros üdítőket.
vacsorára egy répa nagyon kevés. meg egy pohár tej is. inkább joghurt, vagy valami hasonló jobb lenne.
és emellett MOZOGJ!
naponta járhatsz futni, ha teheted akkor füves terültere vagy futópályára, de ha nincs más akkor beton. mozgás nélkül az egésznek nincs alapja.
amúgy 25 nap alatt 3-4 kg elég sok. Legalább 1,5 hónap kéne ilyen mértékű fogyáshoz.
Remélem tudtam segíteni!
Fél kiló zabpehely kb 150 ft felönteni vízzel és megfőzni 5 perc alatt ez kb 5-8 napi reggeli és délig ülő életmóddal nem valószínű, hogy éhes leszel utána tehát 20-30Ft/reggeli.
A sajtos rúd meg tömény agyonfeldolgozott szénhidrát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!