Nyárra lefogyhatok így egy 10 kilót? (3-4 hónap alatt)
A 170 centimhez 75 kg vagyok, és nagyon is tudom, hogy kövér vagyok és ezt csak saját magamnak köszönhetem.. Nyáron lefogytam majdnem 6 kg-ot, de amint elkezdődtek a szürke, hideg hétköznapok és a stresszelés a suli miatt elkezdtem ugyanúgy "zabálni" mint korábban, és egy percet se mozogtam mivel hulla fáradt voltam. Jó, nem fogok kifogásokat keresni: rohadtul lusta voltam!
Ezen szeretnék változtatni, hogy nyárra csinos(abb) legyek.
Már ki is raktam az ágyam felé inspiráló fotókat csinos nőkről:D Szóval az alábbi a tervem:
Reggelire valami laktató, de egészséges ételt eszem, hogy legyen energiám a nap többi részében is. pl. szendvics sonkával sok zöldséggel és e mellé citromos víz.
Tízóraira gyümölcsöt, joghurtot vagy ilyesmi könnyű ételeket.
Ebédre finom főtt ételt, viszont kihagynám ezekről a krumpli/rizs/tészta kombót, amit általában köretként eszem és párolt zöldségekkel helyettesítem őket vagy pedig csak egy nagy tányér finom, laktató levest eszek.
Uzsonnára egy kis maréknyi a sótlan olajos magvakból, mint mogyoró, pisztácia stb. vagy! friss zöldségek/gyümölcsök joghurtal.
Vacsira pedig saláta a házi készítésű kapros öntetemmel (természetesen light változatban:)
És ezek mellé természetesen min. 2 liter friss ásványvíz.
Persze ez csak egy példa. Látjátok, nem akarok koplalni és nem is fogok, mert attól csak rosszkedvű és mérges vagyok az senkinek se jó :)
Edzésnek napi 2x 25 perc edzés Schorbert Norbival, és napi 30 perc hullahopp karikázás. :D (mivel edzőteremre most nem futja ezért be kell érnem ezzel) Illetve heti 3x lemegyek és futok/ugráló kötelezek.
És innentől próbálok minél korábban ágyba bújni, legalább 10-re az ágyban szeretnék lenni hogy kipihent legyek.
Szerintem menni fog:) És nagyon szívesen elfogadnék pár biztató tanácsot, vagy ha van valami ami esetleg nektek is bevált azt nagyon szívesen meghallgatom!
/amúgy nyárra kb. úgy 65 kg szeretnék lenni, nyár végére meg kb. 58-60/
Nekem tetszik! Nagyon jó! Én is hasonlóan csinálom. :)
Sok Sikert!
"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!