Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kétségbe estem. Hogyan fogyhat...

Kétségbe estem. Hogyan fogyhatnék a nyári szünet alatt kb.10 kg?

Figyelt kérdés

Tegnap visszahallottam egy pletykát, miszerint a barátom panaszkodott a haverjainak, hogy milyen kövér vagyok. Nem vagyok vékony, az tény, de amikor erről beszélgettünk mindig leintett és azt mondogatta, hogy szép vagyok így. Amikor egyszer fogyókúrázni próbáltam, nem segített, sőt gátolt ebben... A lényeg, hogy kiderült, hogy tényleg panaszkodott rám, és elég sokan rajtam nevetgélnek. Szakítottunk, mert álmomban sem hittem volna, hogy a kis sztorizgatásaival képes megalázni.

Így csak szeptemberben látjuk újra egymást. Addigra szeretnék jelentős mennyiséget lefogyni, hogy megmutassam neki, azért is.

Nem tudom, hogy hogyan és milyen módon kezdjek hozzá.

179 cm, 86 kg vagyok és 16 éves.

Melyik diétát csinálnátok a helyemben és milyen mozgást végeznétek? Egyáltalán reális cél kb. 10 kiló mínusz szeptemberig?

2009. jún. 26. 14:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Édességet , cukrot (nem csak a cukorkát) felejtsd el.

én a 10 kg-ot úgy fogytam le hogy észre sem vettem igazán, csak régen látott ismerősök mondták hogy jé, de vékony lettél:) de ha visszagondolok akkor úgy karácsony tájékán kezdhettem el jobban odafigyelni, és nyáron már új fürdőruha kellett:) szóval durván egy tavasz alatt...

2009. jún. 26. 16:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

az kimaradt, hogy nyugodtan írj emilt, ha gondolod. válaszolok mindenre, adok tanácsot.

az vagyok, aki 10 kg-t fogyott:)

24/L

2009. jún. 26. 16:58
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Futás.. futás.. futás... milliószor leírtuk itt.... fuss napi fél órát.. majd fokozatosan növeld. Lassú legyen a tempó.
2009. jún. 26. 18:32
 14/23 A kérdező kommentje:
Ha futok, és lemondok az édességeimről, kevesebbet és fehér kenyér nélkül, vagy csak nagyon minimálisan étkezem, akkor megvalósulhat a 10 kg? Vagy inkább kezdjek el egy diétát, mint pl. szétválasztó?
2009. jún. 26. 18:52
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Amit a mondat első felében írtál, az már maga egy fajta diéta. A mondat második része pedig (szétválasztó), egészségellenes, tehát azt ne!
2009. jún. 26. 19:20
 16/23 anonim válasza:

16.53!

Nem azért írtam, hogy olvassa el, v nézzen utána - mert te esetlegesen erre nem lennél képes :)

Magyar társadalom tipikus alakja vagy :) még jó, hogy a termék német - és nem rajtad áll vagy bukik a termék hitelessége..

Amúgy sem neked szögeztem a választ, csupán saját tapasztalat és szerencsére egyre több ismerősnek ez a tapasztalata. De nem szándékom meggyőzni senkit - én csak válaszoltam a kedves kérdező feltett kérdésére - és ha jól emlékszem az nem te voltál!! :D

2009. jún. 26. 20:27
 17/23 A kérdező kommentje:
Naa, hagyjátok ezt abba. Köszönöm, de nem nagyon bízok az ilyesmiben, azt gondolom, hogy igenis mozognom kell ahhoz, hogy eredményes legyek hosszútávon..
2009. jún. 26. 20:34
 18/23 anonim ***** válasza:

Szia!!! Először is sok sikert, s örülök, hogy írtál egy ilyen kérdést :)! Nekem is segíteni fognak a válaszok :). Én is egy 10-est szeretnék ledobni :D bár én 58kg vagyok 153cm-rel :D. De mutassuk meg, hogy igen is jók vagyunk. És mint eddig is írták... fehérje, zöldség, gyümi, semmi zsíros és cukros. Jah és igen mozgás :). Remélem te neked jobban megy a futás mint nekem :P, alig kapok levegőt 5perc után :S. De terhelni kell magam... és amúgy is lehetetlen nincs csak tehetetlen ember.

18/L

Egyébként, ha gondolod dumálhatnánk (mondjuk msn :D), hogy ki hogy halad... hátha akkor nem hagynám el magam :P.

Ha úgy gondolod írj ide és megadom az msn-emet, vagy te is megadhatod :D. szijja

2009. jún. 26. 22:50
 19/23 anonim válasza:

Szia! sok sikert a fogyókúrához. énis 10kg akarok fogyni. 160cm és 69kg vagyok, de már fogytam vagy 30 kg-t. egyébbként egy nap egyél minimum 1400kalóriát. ez kábé a napi anyagcsere mennyiség. ennyi kell egy nap. hidd el, mert ha csak ilyen 800-1000 kalóriákon élsz az nem egészséges. nekem abbamaradt a menzeszem, most gyógyszert szedek. igyál sok vizet, és a futás a legjobb kardio edzés

sikerülni fog. nekem mindig az adott erőt, hogy láttam hogy a mérleg egyre kevesebbet mutat. az eleje nehéz, majd utána beleszoksz, de sosem lesz könnyű. de ne add fel :)

2009. jún. 27. 19:41
 20/23 anonim ***** válasza:

A 2. hsz vagyok! De igenis kell elsőre a 180g szénhidrát!

Továbbá: Ne foglalkozz ilyen zsírégetőkkel, meg egyéb "csodaszerekkel"! A munkát semmilyen szerrel nem tudod megsporolni:) Na rengeteg kitartást kívánok! Ha szeretnél még tanácsot kérni írj privit!

2009. jún. 29. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!