Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kétségbe estem. Hogyan fogyhat...

Kétségbe estem. Hogyan fogyhatnék a nyári szünet alatt kb.10 kg?

Figyelt kérdés

Tegnap visszahallottam egy pletykát, miszerint a barátom panaszkodott a haverjainak, hogy milyen kövér vagyok. Nem vagyok vékony, az tény, de amikor erről beszélgettünk mindig leintett és azt mondogatta, hogy szép vagyok így. Amikor egyszer fogyókúrázni próbáltam, nem segített, sőt gátolt ebben... A lényeg, hogy kiderült, hogy tényleg panaszkodott rám, és elég sokan rajtam nevetgélnek. Szakítottunk, mert álmomban sem hittem volna, hogy a kis sztorizgatásaival képes megalázni.

Így csak szeptemberben látjuk újra egymást. Addigra szeretnék jelentős mennyiséget lefogyni, hogy megmutassam neki, azért is.

Nem tudom, hogy hogyan és milyen módon kezdjek hozzá.

179 cm, 86 kg vagyok és 16 éves.

Melyik diétát csinálnátok a helyemben és milyen mozgást végeznétek? Egyáltalán reális cél kb. 10 kiló mínusz szeptemberig?

2009. jún. 26. 14:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szerintem ez eléggé vàltozatos és probàld ki Rubint Réka tornàit innen letöltheted: [link]

vagy ezek közzül valamelyiket: [link]

2009. jún. 26. 14:49
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

szia! Én tudok neked tanácsokat adni, elvégre testépítő lennék vagy mifene! A nyár alatt elvileg leadhatsz 10kg izomveszteség nélkül. A teendő: Kezd számolni a szénhidrát, és fehérje beviteled! Kezdésnek naponta kb 180g szénhidrátot egyél meg és legalább 130-140g fehérjét. Napi 6 étkezésed legyen, deaz utolsó szénhidrátos étkezés du. 4 legyen, ezutén csak zöldséget egyél. Hetente 3x végezz súlyzós gyakorlatokat konditeremben és mindennap 40 perc kerékpározás. Itt figyelj a pulzusodra ne legyen től nagy (<130). Az a jó diéta ha 1 hét alatt -1kg fogysz. Ha ennél többet fogysz akkor emeld a ch mennyiségét 20g-al, ha pedig kevesebbet akkor csökkentsd a ch-t. Fontos! cukrot, fehérkenyeret, pacalpörköltet és egyél szemét kajákat ne egyél, inkább rizs, csirke, túró, zabpehely, zöldség, kevés gyümölcs, tojás, bab, lencse, durumtészták. ..stb bővebb infó: [link]

17/f

2009. jún. 26. 14:53
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Majd fotozd màr le légyszi az arcàt ha meg làt! :D

Anno én is ezt csinàltam, hàt kàr hogy nem volt nàlam fényképezô! Ja az elsö vagyok! :D Fel a fejjel, mindent bele, sikerülni fog!

2009. jún. 26. 15:00
 4/23 anonim ***** válasza:
95%
sok mindent nm tudok írni, hiszen előttem profin leírták a lényeget. csak annyit, hogy sok sikert!
2009. jún. 26. 15:12
 5/23 anonim válasza:
37%

legegyszerűbb a mikroalga termékcsalád! :) ha érdekel, írj privátban és mindenről tájékoztatlak!

ugyanúgy ehetsz, amit akarsz, nem kell halálra kondiznod magad!

2009. jún. 26. 15:17
 6/23 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó!

Nem szégyelled magad??? Ugyanúgy ehet??? Akkor mégis, miért van kövér ember. Undorító vagy, hogy itt csinálod a reklámot!

Kedves kérdező! :)

Halgass az előttem lévó jó tanácsokra! :) Ez most gondolom nagy graftot adott. :) Nagyon drukkolok. Mondjuk mire lejön az a 10 kiló, szeptemberre, már tuti pont le fogod kakkantani azt a kis csótányt, aki ezt tette veled! :)

Sok sikert!

2009. jún. 26. 15:34
 7/23 anonim válasza:
32%

Kedves utolsó!

Nem reklám, olvass róla, azt már nem mondom hogy próbáld ki! :)

tapasztalat, amit leírtam, de lehet kötekedni :) kedves embertársam..

2009. jún. 26. 15:36
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyik válaszolónak: 180 g CH elég sok... én 16 éve vagyok cukorbeteg, és sosem ettem ennyit. Max 150 g CH, sztem. Én mondjuk ennél is kevesebbet eszem, és nem halok éhen. Anno mikor 10 kg-ot fogytam, semmi mást nem csináltam, csak odafigyeltem mit eszem és mennyit, és ugyanabban az időpontban ette, minden nap. Napi 3x csak. Mindim is utáltam a napi 5-6 étkezést. Sztem az túl sok. Bár aki a sok kajához van szokva, annak biztos jó:D
2009. jún. 26. 16:11
 9/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszaitokat mindegyikből tanultam valamit. És a bátorítást is! =)

Kedves utolsó, mennyi idő alatt fogytad le azt a 10 kilót?

Amit nem írtam bele, hogy nem eszem túl sokat, de a kedvencem a Pöttyös óriás rudi és a mogyorós Milka... Hmhm...=D

Illetve, hogy egyáltalán nem eszem húst, mert rosszul vagyok tőle.

2009. jún. 26. 16:23
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

15:36!

Ja, olvasni én is sok mindent olvasok... Nemrég olvastam egy szerről amivel 10 nap alatt lehet 40 kilót fogyni. Nem, nem próbálom ki! Kedves "embertársam". :)

Hát jó lenne a Milkát, meg a rudit örökre elfeledni! Ha nem eszel húst, akkor sok szója, meg tejsavófehérje!

2009. jún. 26. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!