Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni legalab...

Hogyan tudnék lefogyni legalabb 4-5kg?

Figyelt kérdés

Junius 22-en lesz osztalykirandulas es napozni,furodni is fogunk.En nem vagyok megelegedve magammal,ezert elkezdtem szaladni es mar kevesebb edesseget(csoki stb) eszek es tobb gyumolcsot.Megprobalok napi 5x enni.13 eves vagyok,162 cm es 60kg.

Hogyan tudnek lefogyni a kirandulasig?

2012. máj. 11. 15:11
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Ha gondolod írhatsz privátot is! :)
2012. jún. 20. 16:41
 22/25 A kérdező kommentje:

Oke,koszi.

Sok szerencset kivanok neked a fogyozashoz!

Csak nem tudom,hogy szep vagyok-e igy,vagy meg kene fogyozzak.Ami zavar,az inkabb a labam,a hasam most mar eleg jo.

2012. jún. 21. 19:15
 23/25 anonim ***** válasza:
13 éves vagy te szerencsétlen, azt a kirándulást már hagyhatod, viszont most látod h kapkodva nem lehet fogyni. fussál utána is, meg nem igaz h nincs egy barátod, járjatok el rendszeresen biciklízni, iratkozz be úszás edzésre és soha többet ilyen problémák
2012. jún. 28. 12:02
 24/25 anonim válasza:

én ezt a norbit ajánlom mert nekem hasonló helyzet volt.

én 169 cm és 65 kg-os voltam és 2 hónapot norbiztam mot 169cm és 58 kg-os vagyok

2012. júl. 6. 10:38
 25/25 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Varom a tobbiek tanacsat/velemenyet is!Lefogytam 5kg,de meg mindig nem vagyok megelegedve magammal:(

2012. júl. 6. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!