Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnek lefogyni legalabb...

Hogy tudnek lefogyni legalabb 5-6 kg?

Figyelt kérdés

13 eves lany vagyok 163cm magas es 60 kg.

Mit egyek es mit tudnek sportolni otthon??(van Leg Magic sportologepem,aval tornaszok,de mellette meg szeretnek valamit)

Kerlek segitsetek!!Nagyon le szeretnek fogyni!!Az osztalytarsaim csufolnak,mert kover vagyok!!:(

2012. máj. 2. 15:13
 1/6 klopusz ***** válasza:

Szia!

A sportolás mellett figyelj oda arra is, mit eszel. A Te korodban nem szabad semmiféle fogyókúrába kezdeni, mert hiánytáplálkozáshoz vezethet, de nálunk a szétválasztó diéta bejött (a gyerekorvos javasolta), némi változtatással.

Az akkor 10 éves lányom egy éven át figyelte, mit mivel eszik (húst kenyérfélével nem, nem evett sem kruplit, sem rizst, sem panírozott ételeket). Bár a hivatalos diéta nem engedi a tejet, azt természetesen ivottm, naponta kb. 0,5 litert. Egy év alatt két teljes ruhaméretet "ment össze".

Próbáld ki bátran, nem leszel éhes!

Sok sikert!

2012. máj. 2. 15:20
 2/6 A kérdező kommentje:

koszonom szepen

tudnal mondani egy "programot" ami szerint ehetnek?(8-15ig suliban vagyok)

2012. máj. 2. 15:22
 3/6 A kérdező kommentje:

tudna*(bocsanat rosszul irtam)

program=rendszer(most nem jut eszembe hogy mondjam)

2012. máj. 2. 15:28
 4/6 A kérdező kommentje:
azotatol fogytam 4kgt
2012. jún. 24. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:

A diéta alapja a SZILÁRD ÉTKEZÉSED!!!-en múlik legnagyobb részben.

1./ protein 2-2,5g/testsúly kg és 1-1,6g szénhidrát/testsúly kg.

2./ Nyers, párolt zöldségek minden mennyiségben.

3./ Sajnos gyümölcsök ez esetben részben no!! Sok bennük a szénhidrát. 1 alma főétkezéskor.

4./ Szénhidrát esetén aránylag a jobb szénhidrátoknál maradni, mint puffasztott rozs, rizs, zabpehely.

5./ Napi 3 liter ásványvíz, tea, gyümölcstea.

6./ Esszenciális zsírsavak. (például Stillmass MCT olajpor), lenmagolja, oliva.

Ajánlatos napi többszöri (5) étkezés. Keveset, sokszor, hogy folyamatosan, nem megterhelve az emésztésed. Soványhúsok, nyers, vagy párolt zöldségekkel, esetleg savanyított tejtermékek.

Protein esetében érdemes olyan proteint választani ami széhidrát, és zsírmentes, vagy megközelítőleg az. Szóba jöhet HiTech Whey C6

2012. jún. 24. 21:18
 6/6 A kérdező kommentje:

koszonom!

Varom a tobbiek valaszat is!

2012. jún. 24. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!