Hogyan tudnék lefogyni legalabb 4-5kg?
Junius 22-en lesz osztalykirandulas es napozni,furodni is fogunk.En nem vagyok megelegedve magammal,ezert elkezdtem szaladni es mar kevesebb edesseget(csoki stb) eszek es tobb gyumolcsot.Megprobalok napi 5x enni.13 eves vagyok,162 cm es 60kg.
Hogyan tudnek lefogyni a kirandulasig?
De hogy szamoljam hogy mennyi szenhidratot eszek?Es mennyit ehetek naponta?(anyukam a suliba 2 sandwich-et csomagol,feher kenyerrel)
Mar elkezdtem szaladni,de csak 15 percet tudok setaval egyutt,tobbet nem birok...
Anyukam nem fog csak kulon nekem fozni!
Azt mar talan elfogadna hogy masbol kesziti a szendvicsem,de nem fog nekem kulon etelt venni/kesziteni.
Nem tudnatok valamilyen mozgast mondani,ami inkabb combra es hasra van?(kuldhettek videot,stb)
Ha tudsz/van lehetőséged rá járj el spinningelni, azzal akár 6-700 kalóriát is elégethetsz, persze gondolom nem az első alkalommal, mert elég kemény dolog, de pár alkalom után ha jól bírod és pl elmész heti 2-3x plusz egészségesen eszel, akkor simán le megy pár kiló.
Sok sikert!
ti akkor is szoktatok futni,amikor esik az eso?(mert en nem mentem tegnap es ma sem)
kerlek segitsetek,mit csinaljak hogy le tudjak fogyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!