Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni legalab...

Hogyan tudnék lefogyni legalabb 4-5kg?

Figyelt kérdés

Junius 22-en lesz osztalykirandulas es napozni,furodni is fogunk.En nem vagyok megelegedve magammal,ezert elkezdtem szaladni es mar kevesebb edesseget(csoki stb) eszek es tobb gyumolcsot.Megprobalok napi 5x enni.13 eves vagyok,162 cm es 60kg.

Hogyan tudnek lefogyni a kirandulasig?

2012. máj. 11. 15:11
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
kepeket kuldok privatban
2012. máj. 11. 15:46
 2/25 anonim ***** válasza:
Csökkentsd a kalóriabevitelt olyan 1200 körülire, és minden nap min egy órát mozogj (futás, aerob edzés). Így lemehet heti egy kiló. Sok szerencsét!
2012. máj. 11. 20:41
 3/25 A kérdező kommentje:

De hogy szamoljam hogy mennyi szenhidratot eszek?Es mennyit ehetek naponta?(anyukam a suliba 2 sandwich-et csomagol,feher kenyerrel)

Mar elkezdtem szaladni,de csak 15 percet tudok setaval egyutt,tobbet nem birok...

2012. máj. 11. 21:20
 4/25 anonim ***** válasza:
futástól nem fogysz minőségileg, a kaján van a hangsúly szendvics és társai nem étrend, tudasd ezt a szüleiddel is, amúgy minden nap edzeni hülyeség túledzed magad,főleg ha a 0 ról indulsz lásd sárga kapszula(ingyenes könyv)
2012. máj. 13. 15:55
 5/25 A kérdező kommentje:

Anyukam nem fog csak kulon nekem fozni!

Azt mar talan elfogadna hogy masbol kesziti a szendvicsem,de nem fog nekem kulon etelt venni/kesziteni.

Nem tudnatok valamilyen mozgast mondani,ami inkabb combra es hasra van?(kuldhettek videot,stb)

2012. máj. 13. 15:59
 6/25 anonim ***** válasza:
ha szeretsz biciglizni az combra és hasra, fenékre jó, nap félórát, a futás is fogyaszt ,megdolgoztatja a combot a feneket és a hasat. ha csak 15 percet futsz, akkor utána biciglizzél félórát. egyél sok zöldséget, és teljes kiörlésü kenyeret. Édességet nem , főleg nem csokit,
2012. máj. 13. 20:10
 7/25 anonim ***** válasza:
Egyél sok zöldséget, gyümolcsot, nap 5 alkalommal, igyál sok folyadékot, és sétálj félórát.
2012. máj. 13. 20:12
 8/25 anonim válasza:

Ha tudsz/van lehetőséged rá járj el spinningelni, azzal akár 6-700 kalóriát is elégethetsz, persze gondolom nem az első alkalommal, mert elég kemény dolog, de pár alkalom után ha jól bírod és pl elmész heti 2-3x plusz egészségesen eszel, akkor simán le megy pár kiló.

Sok sikert!

2012. máj. 13. 20:17
 9/25 A kérdező kommentje:

ti akkor is szoktatok futni,amikor esik az eso?(mert en nem mentem tegnap es ma sem)

kerlek segitsetek,mit csinaljak hogy le tudjak fogyni?

2012. máj. 15. 19:18
 10/25 A kérdező kommentje:
lefogytam mar 3kg ugy,hogy napi 5x eszek es mikor nem esik,akkor elmegyek szaladni
2012. máj. 28. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!