Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rengeteget fogytam 1 hónap alatt?

Rengeteget fogytam 1 hónap alatt?

Figyelt kérdés

67ről indultam egy hónapja kezdtem el rendesen étkezni.nem hánytatom magam, nem sanyargatom magamat, mindig megvan a napi 1500körüli kalória.

csak tk kenyeret eszek, nem eszek csokit max 1 héten 1x,csak vizet iszok,a tésztát és krumplit is kis mennyiségben. sok túrót, rizst ,sonkát, zöldségeket, gyümölcsöket, főtt húst eszek.

néha futok, tornázok de ennyi.

most pedig 61 kg vagyok.

egy nagy adag hormon miatt híztam meg aztán pedig el is hanyagoltam magamat,mert úgy voltam vele,hogy ronda vagyok úgy sem tudok visszafogyni a régi súlyomra. 55kg voltam. nem lehet,hogy azért fogytam ennyit eddig, mert az 55 kg lenne az ideális testsúly számomra?

2012. máj. 9. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Sokszor a diéta első hónapjában nagyon megindul a fogyás, szerintem 6 kiló nem vészes ilyenkor, örülj neki, ne bizonytalanodj el, és folytasd pontosan ugyan így! Sok sikert, remélem segítettem egy kicsit!(:
2012. máj. 9. 20:51
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi folytatom meg sem állok 55ig:) régen olyan jól néztem ki és még mellem is van. akkor is volt remélem nem fog eltűnni :D

azt olvastam,hogy egy hónapban 3-4kg az ideális. azért érdekelt.

2012. máj. 9. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!