Miért hízok? MIÉRT? Pedig ugyanúgy sportolok mindennap 1,5 órát, és diétázom is!
Eddig 27 kilót fogytam. A célom a 65kg lenne...
máj. 24.-én mértem meg magam, akkor voltam 68,8kg. Ma megmértem magam, és 71,2kg-ot mutatott a mérleg!! Miért híztam/hízok? Már teljesen elegem van az egészből, hogy már másfél éve kinlódok ezzel a fogyókúrával, és most a végső cél előtt nem hogy fogynék, hanem inkább hízok!! :( :( Teljesen elvagyok keseredve!!!!! :(
Én büszke lennék magamra. Másfél éve csinálod, sportolsz és leadtál 27 kilót.. Szerintem ez hatalmas nagy dolog az emberek többsége 1 hónapig is alig bírja a fogyókúrát.
Én szerintem kicsit jobb is, hogy nem érted el a 65 kilót még. Így továbbra is van célod folytatni. Én nem arra koncentrálnék, hogy 65 kiló legyek, hanem arra, hogy amit elkezdtél az folytasd és maradj az egészséges életmódnnál.
Köszi. :)
Már ez a "kis" ösztönzés is jól jött most.
Igazatok van! :)
Úgyhogy neki is állok az edzésnek. :)
Igazából most a centikre megyek. Az a 65kg csak egy tipp volt, hogy szerintem "annyi kilósan" lesz 6-7 centivel kisebb a derékméretem. Hasara hízós típus vagyok, és az utolsó kg-ok szinte csak ott vannak, és még azt a 6-7 centit szeretném lefaragni onnan!
Amióta elkezdtem ezt az egészet, 26centivel lett kisebb a hasam, derékméretem. Innen is látszik hogy mennyire "hasas", hasra hízós vagyok. De szerintem tényleg, arra kell gondolnom hogy jó amit eddig csinálok/csináltam mert ha gyorsabban fogytam volna, akkor löttyedt és lógós lett volna a bőröm. De így hogy lassan fogytam, sokat sportolok és rengeteg vizet iszom, így nem lett olyan.
A célom még az a 6-7 centi "lefaragása " a hasról.
Szerintetek ez sikerülhet szeptemberig? Mármint azt a 6-7 centit ledolgozni?
Természetes az ingadozás, nem jelent semmit. Ne méregesd magad állandóan, a tükörnek higgy.
Könnyen lehet, hogy izmot szedtél fel, ha ennyit sportolsz, vagy meg fog jönni (ha lány vagy :D), vagy bármi oka lehet az átmeneti súlynövekedésnek.
Ez nem jelenti, hogy mostantól hízni fogsz. Persze figyelj oda magadra, gondold végig, változott-e valami, ilyesmit tehetsz.
De ne ess kétségbe, szép eredményt értél el eddig, és fogsz is még, ha nem türelmetlenkedsz!
A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
Köszi:)
Ezt is elirtam, nem 26 hanem ahogy te is írod 27 centi :))
Ha jobban belegondolok, 27kilót fogytam, és 27 centit "csökkentem", vagy is olyan mintha -1kg, -1centit jelentene. :)
A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.
Így visszagondolva, az utóbbi időben elég sósan ettem, lehet hogy a só megkötött valamennyi vizet, és emiatt mutat többet a mérleg... De nem tudom, attól függetlenül sokat járok 'pisilni a víztől.
Nyilván egyik hétről a másika nem szed föl senki 3-4 kg izmot. Az kb fél év lenne. Viszont lehet vizet tart vissza a szervezeted + híztál mellé egy nagyon picit. Esetleg nem menstruáltál/menstruálsz? Mert akkor meg is van válaszolva.
Viszont remélem nem ilyen gagyi Nők Lapjás diétát csinálsz, mert akkor a végén nem azt fogod elérni, mint amit szeretnél. :-)
A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
Nem, most nem menstruálok.
Mégegyszer nem, nem olyan Nők lapjás diétát csinálok. :)
Ez ilyen önálló diéta, előtte minden fajtát kipróbáltam a 90 napostól kezdve a káposztaleves diétáig, de semmi nem segített. Utána olvasgattam, de legtöbbet itt a gyk-n. (Már több mint 2 éve itt vagyok) :)
Rájöttem hogy nem érek el semmit a csodát igérő diétával, összességében mindent kaját eszem/ettem ha egészségtelen hanem, csak figyeltem a kcal mennyiségre, vagyis nem léptem túl a napi kcal szükségletem, és persze mellette sokat sportolok/sportoltam, és naponta minimum 3liter vizet iszom.
De már azon is gondolkodtam, hogy már nem annyira jó ez hogy mindenből eszek csak keveset, és nézem a kcal-t... ugyanis mostmár lehet hogy jobban oda kellene figyelnem így az utolsó kg-oknál, és csak olyan ételeket enni ami egészséges, na és persze sok fehérjét is.
Úgyhogy már mától befogom vezetni ezt a kis újitás. Hátha sikerrel járok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!