17 évesen 180 kg vagyok. Hogy fogyjak le?
Szia!
Nos, véleményemre igen sokat adhatsz, márcsak azért is, mert én is ilyen voltam ennyi idősen (167 kg), sőt, még nem olyan régen is. Most 25 éves múltam, férjhez mentem, igaz a súlyom már "csak" 121 kg. Nos, nekem ez jött be:
Reggel sok folyadék semmi szilárd étel.
Ebéd: 2 paradicsom, 3-4 ubi, 1 kanál tejföl, 1 kanál kefir, valamilyen husi (virsli, kolbász, párizsi, felvágot...) JÓL LAKSZ VELE!!!
Vacsi: Csak 4-ig vagy saláta vagy gyümölcs...
(azért ezt írtam, mert most én is ezt eszem... Ennek van az idénye)
Na, meg persze néha kell egy kis nasi nekem is.. :))
Soha ne tedd azt, hogy teljesen megvonsz valamit magadtól, amit imádtál, mert a miatt fogod abbahagyni az egész életmódváltást...
Mert jegyezd meg, ez nem csak egy diéta!!
Ez egész életedben így kell folytatnod... Tudom, nehéznek hangzik, de hidd el, csak a 2.-3. hét a nehéz.. Én tudom..
Jaaa, amit elfelejtettem.
Nem elég csak az étkezésen változtatni!
Kell egy bicaj otthonra, és amennyit bírsz tekersz, és még 5 percet!!
Minden nap.
(Persze, hehet, hogy az első nap csak 10 perc lesz összesen...)
Plusz én még megvettem a Norbinak a duci tréning című cd-jét.
Fél óra összesen. Minden nap tornázok rá.. És SOKAT ALAKULTAM MÁR AZ ELSŐ HÓNAP ALATT!!!
Nos ennyi..
És ne feledd, minden a fejedben dől el!!
Ha akarod, megtudod csinálni...
(Hidd el, nekem is volt sok-sok sikertelen próbálkozásom...)
Mond azt magadnak én utálom a zsíros dolgokat... nem ehetem meg, mert kijön belőlem... KOMOLYAN!! Így hatsz az agyadra, és nekem így sikerül!!!!
Nos, sok sikert hozzá.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!