Milyenek ezek a méretek? 90-74-97
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 14:59
11/17 anonim válasza:
szerintem semmi baj nincs ezekkel a méretekkel:)
12/17 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, nekem is hasonló (97-72-97, váll 97), nem mondom, hogy szuper, de 106-82-106 volt a kiindulás szülés után, és örülök, hogy ennyit is tudtam rajta csökkenteni...
13/17 anonim válasza:
De te milyen szép arányos vagy. :)
Teljesen egyforma a csípő-váll méreted, tök jó neked!
14/17 A kérdező kommentje:
Ti hol méritek az utolsó méretet? Én ott mértem, ahol a legszélesebb vagyok, a fenekemnél. Ha az igazi csípőt nézem, ott 89 cm, váll is annyi.
2012. máj. 13. 12:59
15/17 A kérdező kommentje:
Én is ilyen 106 körülről kezdtem az ikrekkel való terhességem után, derekam meg 86 volt talán. Mellet nem mértem, de jóval nagyobb volt, amíg szopiztak addig főleg.
2012. máj. 13. 13:00
16/17 anonim válasza:
Én ott, ahol a csípőm a legszélesebb, a fenekemnél.
Sajnos az én legszélesebb "pontom" a combom, de ott nyilván nem lehet ezt mérni. :(
17/17 lauka05 válasza:
Szerintem majdnem ez az ideális.Én 176 cm vagyok és 94-73-91 a méretem.Néha még daginak látom magam vagy nem is inkább olyan debellának :) :D Jah és hány kg-k vagytok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!