Szerintetek ezek a méretek milyenek? Többi alul.
175cm/70kg
98cm-75cm-98cm.26-os(itt ott 27-es) nacikat hordok,felső M,de mikor hogyan.
"Állítólag" elég nagy testkép zavarom van,legalábbis az ismerőseim szerint. Én saját magamat eléggé nagydarabnak tartom,viszont mindenki vékonynak mondd,illetve átlagosnak.Szerintetek ezekkel a méretekkel,milyen típusú vagyok?
Nem gondollak kövérnek (bár egy kép sokat segítene), de szerintem van hova lefaragni. Tudod van egy kategória, amire a többség (főleg a nők) azt mondja, hogy ugyan, jó ez, tök átlagos, nem kell fogynod..de egy bikiniben nem átlagosak szeretnénk lenni, hanem szexik.
Úgyhogy én rádolgoznék a helyedben.
Én 96-72-96 méretekkel hordok 28-29-es nadrágot.(165/64)
De amit elöbb írtál, arra annyit, és bocs az Off miatt, hogy figyeld meg, ha veszel egy gatyát, az passzol mindenhol, kb 1 hét után lóg a fenekednél. A hiba nem a te készülékedben van:-D Felállsz, leülsz, leguggolsz, lehajolsz... Ott használódik legjobban az anyag, lehet akármilyen jó minôség, ez a része van leginkább igénybe véve, ezért nyúlik ki elôbb, mint pl a dereka, vagy a szára.
Idegesítô dolog, de sajnos ez van:-/
Akkor nálunk eléggé elszámozzák a farmerokat,de a farmerjaim többsége mint mondtam 26-os. Arra meg,hogy a magas csajoknak szélesebb a medencéjük,csak annyit tudnák,hozzátenni,hogy sajna nálam nem.Pedig megnyugtatlak örülnék,mert a szülésnél jól jönne:).a Barátnőm 164cm/50kg és szélesebb csípője van,ez szerintem alkati kérdés nem függ össze a magassággal.
Az előtted szólóval pedig tlejes mértékben egyet értek,még jó hogy mosás után összemegy egy csöppet :). Aztán kezdődik minden előröl :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!