Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ezek a méretek...

Szerintetek ezek a méretek milyenek? Többi alul.

Figyelt kérdés

175cm/70kg

98cm-75cm-98cm.26-os(itt ott 27-es) nacikat hordok,felső M,de mikor hogyan.

"Állítólag" elég nagy testkép zavarom van,legalábbis az ismerőseim szerint. Én saját magamat eléggé nagydarabnak tartom,viszont mindenki vékonynak mondd,illetve átlagosnak.Szerintetek ezekkel a méretekkel,milyen típusú vagyok?

2012. jan. 27. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem gondollak kövérnek (bár egy kép sokat segítene), de szerintem van hova lefaragni. Tudod van egy kategória, amire a többség (főleg a nők) azt mondja, hogy ugyan, jó ez, tök átlagos, nem kell fogynod..de egy bikiniben nem átlagosak szeretnénk lenni, hanem szexik.

Úgyhogy én rádolgoznék a helyedben.

2012. jan. 27. 15:13
 2/8 anonim válasza:
szerintem nem vagy kövér,de ezt ne én döntsem el.te hogy látod magad..ha kövérnek akk fogyózz,ha nem akkor ne..bár egy kép jól jönne,úgy jobban meglehetne mondani; )
2012. jan. 27. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom... 26-os nadrágot én hordok, méreteim: 94-60-85. Hogy jó rád a 26-os naci???
2012. jan. 27. 17:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát úgy,hogy az esetek többségében a 27-es lóg a fenekemen. Lábaim és a fenekem nagyon vékony,mondjuk most aránylag nőtt valamennyit a tornának köszönhetően. Nem tudom,miért hordok 26-os nacikat,de a szekrényem 80 százaléka az.
2012. jan. 27. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Én 96-72-96 méretekkel hordok 28-29-es nadrágot.(165/64)

De amit elöbb írtál, arra annyit, és bocs az Off miatt, hogy figyeld meg, ha veszel egy gatyát, az passzol mindenhol, kb 1 hét után lóg a fenekednél. A hiba nem a te készülékedben van:-D Felállsz, leülsz, leguggolsz, lehajolsz... Ott használódik legjobban az anyag, lehet akármilyen jó minôség, ez a része van leginkább igénybe véve, ezért nyúlik ki elôbb, mint pl a dereka, vagy a szára.

Idegesítô dolog, de sajnos ez van:-/

2012. jan. 28. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Van egy barátnőm, 170 cm és 50 kg, nagyon vékony, de még ő is 27-28as gatyákat hord -a magassága miatt, ugyanis egy magas vékony nő a medencéje miatt mindig szélesebb mint egy alacsony normál testalkatú. MÁsik barátnőm 160 cm, 53 kg, neki simán jók a 26-os nadrágok.
2012. jan. 28. 15:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Akkor nálunk eléggé elszámozzák a farmerokat,de a farmerjaim többsége mint mondtam 26-os. Arra meg,hogy a magas csajoknak szélesebb a medencéjük,csak annyit tudnák,hozzátenni,hogy sajna nálam nem.Pedig megnyugtatlak örülnék,mert a szülésnél jól jönne:).a Barátnőm 164cm/50kg és szélesebb csípője van,ez szerintem alkati kérdés nem függ össze a magassággal.

Az előtted szólóval pedig tlejes mértékben egyet értek,még jó hogy mosás után összemegy egy csöppet :). Aztán kezdődik minden előröl :)

2012. jan. 28. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
na ebből is látszik hogy a számok nem minden!! én 176 cm vagyok 68 kiló 95-73-98 és sehol se jó rám a 26 os de még 27es farmer se!! 29 a minimum! egyébként engem is átlagosnak mondanak ( a magasság miatt mindig is nagyobb darabnak fogunk tűnni amúgy mint pl. az aki 165 cm és 54-55 kiló.) de én nem szeretem amit a tükörben látok. Van még hova fogyni (és nem egészségtelen vékonyságra gondolok hanem olyan 4-5 kiló is sokat számít!)
2012. máj. 8. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!