Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezek a méretek nagyon vészesek...

Ezek a méretek nagyon vészesek? Hogy kezdjek bele a fogyókúrába?

Figyelt kérdés

173 cm vagyok,60 kg.A legtöbben azt mondják,hogy nagyon vékony vagyok,de azt még senkitől sem kaptam emg,hogy dagadt,ugyan híztam hét kilót fél év alatt...azt mondják most pont jó vagyok,én vékony szeretnék lenni.Lehet,hogy csak azért mondják,hogy vékony vagyok,mert nem akarnak megbántani.Nem tudom régen is,az S-es ruhákat vettem,most csin változás ma voltam vásárolni,S-es méretű kellett.Azonban én így utána olvasgattam és olyanokat találtam,hogy az én derék méretem túlságosan nagy,és,hogy alma alkatú vagyok és sürgősen fogynom kell...:SLenne valaki aki tudna írni egy diétát amivel tudok fogyni napi 30-45 perc szobabiciklivel és lehetőleg úgy,hogy mondjuk,olyan 700 kcal ebéd a suli kaja miatt(ki vaní rva mi mennyi kcal) bele legyen kalkulálva?Jah és a méreteim

173 cm/60 kg,cspő 86 cm,derék 73 cm,mell 89 cm,com(ezt nem tudtam,hol kell mérni ezért a comb legfelső részénél,a legvastagabb helynél mértem) 49 cm...Ilyen internetes testzsírszázalékos oldalon 20 % testzsírt adott ki.Most akkor fogynom kell,hogy vékony legyek?Jah és az ideális testúly az a vékonyhoz az ideális vagy mihez?Lécci válaszoljatok!!

16/L

2011. dec. 28. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Szóval most, hogy híztál 7 kg-ot vagy 60 kg? Mikor érezted magad jobban, függetlenül attól, hogy mások mit mondtak, akkor vagy most?
2011. dec. 28. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
A szervezeted változik , kamasz korban vagy... 173 cm-hez a 60kg pont jó! Hidd el! egyébként ha ducinak érzed magad akkor sportolj, ne fogyózzál hanem sportolj! Azzal eléred amit akarsz, nem vékonyabb leszel, hanem formásabb... Lehetséges hogy a formásodás karcsusodással fog járni (vékonyabb derék, comb) De formásodsz izmosodsz.. Ezt a pasik jobban szeretik hidd el. Nem lenne belenézni a tükörbe és azt látni hogy feszes fenék szexi izmos combok?! mint, hogy izom nélküli csont?! :) Szerintem sportolj és akkor rendbe jön a súlyproblémád , ha van :) Egészségesebben élsz, új hobbi :) És akármi legyen az előnyödre fog válni! Itt az új év, legyen ez a fogadalmad.. kedzdetben heti 1x torna majd heti 2x.. utána jön a jóidő akár kinti futás stb.. :) Ne akarj mindent elsőre.
2011. dec. 28. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:

ha alma alkatod van, azzal nem nagyon tudsz mit kezdeni, mert ha a derekadról lemegy a felesleg, a csípőd is kisebb lesz... szóval lehetsz vékonyabb, de az arányaidon nem tudsz változtatni. erre vannak a kül. ruhák, ezekkel lehet trükközni, vékonyabbnak láttatni a derekad satöbbi.

A méreteidből ítélve nehezen tudom elképzelni, hogy felesleg legyen rajtad, inkább egy kis alakformálásra lenne szükséged szerintem. Rubint Réka, vagy konditerem, vagy valami aerobic féle, amihez kedved van. Ne diétázz, de kerüld a cukros dolgokat, a zsíros kajákat, igyál sok vizet. A sport meg sose árt :)

2011. dec. 28. 19:03
 4/6 A kérdező kommentje:
naponta egy órát kardiózom:))
2011. dec. 28. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
hát ha nem segít ez.. akkor változtass.. egyiknap kardió a másiknap aerob edzés.. :) vagyél egy lábsúlyt és azt használhatod edzés közben :) rubint réka letölt.. bár megunható egy idő után :) tonrássz végig 1-2 rubint rékát. Több fajtát is amikor nagyjából tudod milyen mozdulatok vannak benne, akkor vegyél elő egy filmet amit szeretsz nézni és arra tornássz teljesen más, nem egynhangú stb.. te magad állítód össze. Akár nyithatsz egy füzetet amibe leírod hogy 4x15 gugolás kis terpeszben utána 4x15 nagyterpeszben utána 4x15 oldalra kitörés stb.. és ezt csinálod saját terv. Hetente beleírhatod a súlyod és az adataid- comb has mellkas kar. Így látod van-e változás. Ne lepődj meg eleinte a szervezet stagnál. Olyankor lehetséges, hogy 60kg helyett 62-62 mutat , mert a szervezet egy csodás dolog. MEgijed és elkezd raktározni. Kell egy kis idő , de utána szépen lassan jönnek lefele a kg. Vagy létre jön a változás. Havonta készíts teljesen más testmozgást. Nagyából azokból az elemekből,de iktas bele mást is.. Így nem lesz egyoldalú és nem tudja megszokni a szervezeted :) 2. kommentelő voltam :D
2011. dec. 28. 21:45
 6/6 anonim válasza:
Azóta ,hogy áll a súlyod?
2017. dec. 20. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!