183 cm 98kg 18/F. Hogyan kezdjek bele a fogyókúrába?
Figyelt kérdés
Azt hiszem van rajtam egy pár felesleges kiló, úgyhogy szeretnék tőle megszabadulni. Hogy kezdjek hozzá? Ha linkeltek ezzel foglalkozó oldalakat nekem az is jó. (én is keresgéltem már, de a végén mindig oda lyukad ki hogy vegyem meg a csodálatos fogyasztó szerüket)2011. dec. 26. 22:13
1/5 anonim válasza:
kezdj el sportolni és le fog menni a felesleg :D
2/5 anonim válasza:
body.builder.hu, alapismeretek, videók
egy csodálatos világ nyílik meg
3/5 Kovács Péter Z. válasza:
1. Csak akkor egyél, ha éhes vagy!(És ne képzeld mindíg, hogy az vagy, egyél napjában 3-4-szer!)
2. Kezdj el mozogni! (Persze nem valami durva dolgot, jóga, tánc, futás, kerékpározás, de azt csináld rendszeresen, heti 3-4 alkalommal)
3. Csak próbálj mosolyogni, hidd el, jót tesz. Örülj a sikereidnek!
4. Ha belejöttél, kezd el intenzívebben sportolni!
5/5 anonim válasza:
"ne vacsorázz" agyhalott ötlet. Kovács úr leírta, rendszeres étkezés, sport (edzés).
én azt írnám ezek mellé, hogy normális ételeket kell enni, és a mennyiséget ki kell tapasztalni, számolni, kinek mi a szimpatikus, de kulcskérdés az étel mennyisége. ugyan úgy mint a minősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!