Szerintetek hogy ha a csipőbőségem 89 a derékbőségem 67 mellbősegem 90 magasság 161cm 52kg és 16 éves vagyok akkor ezek megfelelő méretek vagy még sokat kell dolgoznom ahhoz?
Figyelt kérdés
Februártól járok rendszeresen konditeremben de sajnos változast nem nagon vettem magamon észre igyis folytassam vagy még máson is valtoztassak?2012. máj. 4. 19:32
1/3 anonim válasza:
Szerintem több, mint megfelelő. Vagyis elég jó!
2/3 anonim válasza:
folytasd-e:)?
a sportot az egészséges életért érdemes végezni elsősorban,nem holmi méretekért.
egyébként nem rosszak ezek a méretek,de testzsír% megadása,vagy kép nélkül végülis nem sokat mondanak,főleg azt nem,hogy mihez képest kellene sokat dolgoznod.
fitt modellhez,vagy mihez?
étrend nélkül meg nem tudom milyen változásra számítottál.
3/3 Esmeralda22 válasza:
elég alacsony vagy az 52 kilóhoz. Bár attól függ, hogy neked mi a megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!