Milyenek ezek a méretek? 90-74-97
Amilyennek te érzed. :)
(Mikor így írjátok, akkor csípő-derék-mell, vagy mell-derék-csípő sorrendre gondoltok?)
Ja, hát gondoltam, hogy nekik nem. :)
Amúgy én régen azt hittem, hogy nem a mellnél, hanem vállnál kell mérni... Szerintem logikusabb lenne, az arányt optikailag az adná... Nem? :s
Köszi hogy írtatok, és hogy normális beszélgetés nem vita lett belőle. Mert újabban mindenből azt csinálnak.
Igen, tényleg érthető amit írtok mindketten. 160 cm vagyok egybként.
Én viszont ott gabalyodtam meg, hogy a csípőt hol kell mérni? Mert én ott mértem a utolsó adatot, ahol a legszélesebb vagyok, vagyis a fenekemnél.Pontosan hol kell mérni?
Ti szoktátok nézni, hogy az ember szült e már pl? A derekam meg a fenekem lehetne kisebb, utóbbival még kezdhetnék is valamit, de a derekammal nem sokat szerintem, a bőr az, mit maradni fog, 60 cm soha nem lesz az biztos. Ikreket hortam ki és szültem, előtte meg egy kislányt, örülök hogy ilyen vagyok, mert már fogyi után vagyok, 13 kg ment le. Cm-t nem tudom, de az sem semmi. 38-as ruhák lassan lógnak rajtam így is. A hasam az egyetlen kritikus pont. :-(
Első vagyok nagyon ügyes vagy!!! Nekem is 3 kicsim van (mondjuk csak egyesével, nincs köztük iker:))egyébként és pont 15 kilót fogytam december óta:D
Egyébként én is a legszélesebb részemen mérem a csípőt ahol a legszélesebb a fenekem, durva volt mert 116 cm-ről indultam!! :((
De jó neked hogy a 38asok lógnak rajtad lassan, rám nem is jók a 38 asak csak a 40esek :((
Szerintem is ott kell mérni, ahol a csípőcsontod is van, meg a feneked a leg"csúcsosabb".
Viszont nekem az is a bajom magammal, hogy sajnos pont, hogy nem itt vagyok a legszélesebb, hanem a combomnál. :s Más is van így? Ez normális? :s
Azt, hogy valaki szült-e, én nem nagyon szoktam tudni megállapítani, így ránézésre. :s De természetesen azt inkább csodálom, mint elítélném. :)
Én nem szültem még, és nem is nagyon tervezem, pedig 26 éves vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!