Ha nyárig (junius) minden második nap futok 50 percet az látszani fog, ezek a méretek mellett?
Figyelt kérdés
168cm, 56kg, 18éves
nagyon pici felesleg van a fenekemen es a combomon, nyárig ezzel leadhatom, ill. feszesebb lehet a borom ettol?
Persze az étkezésemre is figyelek!
2012. febr. 28. 16:56
1/5 anonim válasza:
szerintem először kevesebb idővel kezdj aztán emeld az adagot mert így nagyon megterheled a szervezeted és nem tesz jót. Kezdj 30 perccel és hetente mehetsz fel 10 perceket 50ig! Egyébként meg ha kitartó vagy és tényleg nem eszel sok nasit, simán jól nézhetsz ki addigra! Sok sikert :)
2/5 A kérdező kommentje:
koszike!
2012. febr. 28. 17:48
3/5 *gin* válasza:
10 napja kezdtem el diéta mellett heti 3*10 km-t fogyni, és már most látszik rajtam :) itt azért van még 3-4 kiló felesleg, de igen, hatásos, és hamar meglátszik :)
4/5 anonim válasza:
Ez nem sok felesleg, szerintem is simán formába jöhetsz nyárig! Nekem 2 hónap alatt lement, amit az ünnepek alatt felszedtem.(4 kg) Futással kezdtem, először én is 30 perceket futottam, aztán most már 60 percet, heti 3x, de emellett heti 2x vagy 3x eljárok aerobic edzésre, az pluszban szépen formásít is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!