Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó ez az étrend? Ha nem, min...

Jó ez az étrend? Ha nem, min változtatnátok rajta?

Figyelt kérdés

Itt találtam a gyakorin. Viszont az egyik komment szerint ez nagyon sok, lehet tényleg ki kellene hagyni belőle a reggeli kenyeret plusz a vacsorát?? De azon kívül tartható hosszú távon?

"R.: 2 fött tojás egy nagyobb szelet barna kenyérrel

T.: egy pohár natúr joghurt 4 csapott teáskanálnyi zabpehellyel

E.: valamilyen sovány hús pl. Csirkemell barna rizzsel, salátával

U.: túró (kb.100-150 gramm) + natúr joghurt+valamilyen gyümölcs pépesítve

V.: szintén valamilyen sovány hús, salátával

Hidd el, ennél drasztikusabb nem kell. Ha esetleg szédülnél a diéta alatt, akkor növeld egy kicsit a szénhidrát bevitelt!"

2012. máj. 3. 16:17
 1/6 anonim válasza:
100%
Én reggelire,csak 1 tojást ennék,de helyette tennék a kenyérre rámát,vagy sajtkrémet.És nem nagy szelet kenyeret ennék.Az uzsonából meg kihagynám a natur joghurtot,és tőbb gyümölcsöt tennék bele.Egyébként jó,bár nem dekára írja sem a húst sem a köretet,igy egyéni eltérések lehetnek a fogyókura eredménnyességében.Sok kitartást!
2012. máj. 3. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Reggelire a kenyérre kenjél sajtkrémet,vagy egyél hozzá zöldségeket is!

Uzsonnára nem muszáj a natúr joghurt,helyette még több gyümölcs is jó

Vacsorára nem kell hús!!!

2012. máj. 3. 16:45
 3/6 A kérdező kommentje:
És a saláta lehet akármilyen? Mármint nem majonézesre gondolok, hanem pl. a salátalevelek mellé tennék uborkát, paradicsomot paprikát stb.. ?
2012. máj. 3. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Amit leírtál példának az jó,bár én azért egy kicsivel több mindent tennék bele. :)

Bár ez persze attól is függ,hogy hány kilót szeretnél fogyni.

2012. máj. 3. 17:37
 5/6 anonim válasza:

szerintem eleg jo,ha kijavitod amit az elozok irtak(R,U,V)

kitartast kivanok@

2012. máj. 3. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, mit akarsz? Jó a minőség és a mennyiség is! Mármint ugye ha fogyni szeretnél akkor. Ha nem, kicsit többet is ehetsz. Nagyon egézséges dolgokkal van tele ez a jó nem az ha ilyen szarpokat eszel csak a lényeg h 1000alatt maradjOo ez egy nagyon egészséges tápláló étrend ehhez még mindennap valami mozgás és tuti siker lesz! Sok szerencsét! :)
2012. júl. 26. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!