Milyen fogyókúrás vacsikat szoktatok enni? Írjatok saját recepteket, kedvenceket, amik jól beváltak!
Én mindig túrót vacsorázom, mert szeretem minden formában. Van, hogy tejföllel eszem, van, hogy összeturmixolom valamilyen zöldséggel, vagy meggyel (a kedvenc gyümölcsöm). Van, hogy zsírszegény reszelt sajttal készítem el, van reszelt pulykamell sonkát keverek bele, de van, hogy simán natúran eszem.
Ha nem szereted a túrót, ehetsz sonkát, sajtot, retket, paradicsomot, uborkát, natúr joghurtot. Vagy készíthetsz mártogatóst, csíkokra vágott zöldségekkel, én azt is nagyon szeretem. Más ötletem nincs.
Én párolt husit/májat, tojásfehérjét szoktam este enni, nekem bőven elég, meg hozzá vmilyen savanyúságot, zöldséget.
Esetenként tofut.
Mondják ezt a túrós-dolgot, de nekem az nem vált be, fél óra múlva éhes vagyok tőle.. de lehet én vagyok a hibás, mert én nem tudom a túrót 'nem édesen' megenni(=kis éd.szerrel), lehet beválna ha mondjuk natúran enném zöldséggel..
én olyan "szendvicset" szoktam csinálni, hogy kenyér helyett szelet paprikák közé rakom a cuccot (túró, zsírszegény sonka), nagyon fini :)
cottage cheese is nagyon finom, az aldiban kapható zöldfűszeres változat is, azt is lehet enni zöldségekkel, sonkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!