Íme a fogyókúrás tervem. Vélemény?
Figyelt kérdés
Szia! :)
Szóval..
1. Igyekeznék megtanulni futni, és ezt a tervet csinálnám: [link]
2. Rendesen ennék, de 6 óra után semmit, és vacsira csak gyümölcsöt.
3.Rubint Réka Add újra önmagad DVD-jét csinálnám minden nam (annyit amennyi megy).
4. 1 héten 1x úszás ezek mellett.
4 hónap alatt szeretnék megváltozni..és a nagy hasam és combom eltűntetni, mire középiskolába megyek. :)
Adatok:
14/L
176 cm
67 kg
Előre köszönöm a tanácsokat és a válaszokat. :)
2012. ápr. 30. 17:28
1/19 anonim válasza:
Szerintem bőven elég rendszeresen mozognod. Azt edd, amit megkívánsz, a tested még rengeteget fog változni és ilyen fiatalon hülyeség fogyókúrázni. Nagyon cizellált terv, kötve hiszem, hogy így be tudod tartani. Éppen ezért gondolom azt,hogy elég volna némi odafigyelés a táplálkozásra és sok-sok mozgás.
2/19 anonim válasza:
Szerintem tökéletes. Ha ezt így végigcsinálod szerintem tuti h sikreül elérned az ideális alakodat . :)
3/19 A kérdező kommentje:
Igyekszem végigcsinálni és mostmár odafigyelni magamra. :)
Egyébként első válaszoló, már egy jó ideje csak kevesebbet eszem és mozgok, de az nem vált be, úgyhogy megpróbálkozom ezzel. :)
2012. ápr. 30. 17:39
4/19 anonim válasza:
Én is hasonlóan kezdtem el csinálni mint te, remélem mindkettőnknek sikerül! :)
5/19 anonim válasza:
Hat óra után nem evés f_szság ahogy van! Nyugodtan ehetsz lefekvés előtt 1-1,5 órával 200 g sovány túrót. Napközben megfelelő mennyiségű fehérje kell sovány húsokból, pl csirke-pulykamell, hal. Rubint Rékát hagy a francba heti 4-szer kell futás kb. 40 perc. Úszás maradhat. A gyümölcsöket se vidd túlzásba , mivel elég szép mennyiségű cukor van bennük. Napi 2-3 alma persze jó. Inkább sok zöldség .Sok sikert.
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
És mi van a Rubint Rékával? :O
2012. ápr. 30. 18:16
7/19 anonim válasza:
Semmi gond vele, csak sokkal hasznosabb mozgást is végezhetsz helyette!:) (futás)
8/19 A kérdező kommentje:
Értem. :) de futás mellett gondoltam, hogy csinálom, ha lesz rá időm. :)
2012. ápr. 30. 18:19
9/19 anonim válasza:
Rendben ha nem szeretnéd kihagyni semmi gond vele. De akkor inkább futás előtt csináld, jó lesz bemelegítésnek!:D
10/19 A kérdező kommentje:
Rendben van. Köszönöm. :)
2012. ápr. 30. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!