Íme a fogyókúrás tervem. Vélemény?
Szia! :)
Szóval..
1. Igyekeznék megtanulni futni, és ezt a tervet csinálnám: [link]
2. Rendesen ennék, de 6 óra után semmit, és vacsira csak gyümölcsöt.
3.Rubint Réka Add újra önmagad DVD-jét csinálnám minden nam (annyit amennyi megy).
4. 1 héten 1x úszás ezek mellett.
4 hónap alatt szeretnék megváltozni..és a nagy hasam és combom eltűntetni, mire középiskolába megyek. :)
Adatok:
14/L
176 cm
67 kg
Előre köszönöm a tanácsokat és a válaszokat. :)
szerintem nagyon jó, bár nem értem hova akarsz fogyni... én 178 cm vagyok és 78 kilo, és a 67-65 kilot céloztam meg magamnak. Ezért nem értem..:)
Amugy Rubint Réka helyett én is inkább futnék, főleg most hogy még bejött a meleg ídő is.
Rendben..szóval rendes vacsora, ne csak gyümölcs?
És tízóraira gyümölcsöt, vagy szendvicset vigyek?
köszönöm:)
de most akkor mennyit fussak? 1 héten 1x ? :D
Az szarkazmus volt az előző hozzászólótól.
Szerintem heti 3 futás legalább kell, 4-5 még jobb lenne.
De amúgy semmit nem fogsz elérni, ha "rendesen" eszel.
Oda kell rá figyelni, nem is kicsit. (egyébként kaja után 2-3 órával kell a futást/aerobicot végezni)
Adok egy kis támpontot:
Számoltam neked egy kicsit. Innen vettem a számítás alapjait: [link]
1293 kcal az alap anyagcsere folyamatod (amit a tested eléget hogy működjön)
54 (anyagcserefolyamat/óra)
Napi tevékenységed: 486 (9 óra alvás) + 1058 (14 óra napi tevékenység, pl amikor tv-t nézel) + 59 (fél óra futás) + 75 (fél óra aerobic)=1678 kcal/nap
85%-os diéta: 1426 kcal/nap
Lebontva:
118 g fehérje (a tejles bevitel 30%-a, osztva 4-el, mert 1 g fehérje=4 kcal)
196 g szénhidrát (a teljes bevitel 55%-a, osztva 4-el...)
23 g zsír (a teljes bevitel 15%-a, osztva 9-el, mert 1 g zsír=9 kcal)
Szóval ennyit kéne bevinni. És az sem mind1, hogy hogy éred el ezeket, mert a szénhidrátból és a zsírból is millió meg egy féle-fajta van.
Amit ne egyél: tészta, kenyér (max teljes kiörlésűt), gyümölcs (reggel 1 banán mehet, kell az agyműködéshez a benne található glükóz), vörös húsok, CSOKI (semennyi), ÜDÍTŐ (semennyi), CUKOR (semennyi, semmilyen)
Amit ajánlok: Zabpehely (elég szar cucc, még tejjel is, de a legjobb reggeli), tej (CSAK 1.5%-os), csirke sonka, csirkemell filé (párolva vagy grillezve, nem sütve!), zöldségek! (a paradicsom nagyon jó a bőrnek)
Hogy hogy is tervezz étrendet:
Nyugodtan regisztrálhatsz, ingyenes.
Ezt elküldöm üzenetben is, mert valószínűleg törlik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!