Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » írnátok egy gyors és egyszerű...

írnátok egy gyors és egyszerű fogyókurát?

Figyelt kérdés
plusz 9 kg híztam az elmúlt 2 évben,ezt szeretném leadni a nyára,nem fogok semmilyen drága fogyasztószereket venni se ennivalókat.Mostanába tudatossan is kevesebbet esszek mint szoktam,de nem látszik :/ fél 8 körül szoktam reggelizni,2-3 zsemlét párizsival és jughúrtal vagy kakaóval,és du. kb. 4-5 óráig nem is esszek semmit,utána amit találok a hűtöbbe azt eszek,de azt se valami sokat.Így hát naponta 2x eszek általába.

2012. máj. 1. 21:07
 1/5 anonim válasza:
Én csak egyszer ettem naponta délután.Ha éhes voltam,akkor kefírt ettem vagy gyümölcsöt.Ha rámjött az édesség utáni vágy,mazsolát ettem.Vagy ehetsz mindent,csak többször kisebb adagokban.Szénhidrátot és az édességet kerüld.10 kg-ot fogytam,másfél hó alatt.
2012. máj. 1. 21:15
 2/5 A kérdező kommentje:
amúgy is sokszor kevesett eszek csak 2 évig cukrászdába dolgozttam és amúgy is édesszájú vagyok így meg jól felment azok a plusz kilók :( már amúgy is kevesebb édességet eszek de van mikor nagyon kívánom a csokit vagy a gumicukrot :/ majd próbálom lecserélni joghúrtra köszi a választ
2012. máj. 1. 21:23
 3/5 anonim válasza:
Nincs mit,én mazsolát rágcsáltam,ha édességet kívántam.Natúr joghurtot egyél.Az ízesítettben 6 db kockacukor mennyiség van.
2012. máj. 1. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze már 6 kockacukor, ne beszélj hülyeséget.

Én gyümölcsös joghurtot eszek, 70 kalória az egész. A simában is van majdnem ennyi. Nincs benne sok cukor.

Amúgyis hülyeségeket írt az első, ne hallgass rá. Lehet lefogyta azt a 10 kilót, de garantálom, hogy visszahízza, amint normálisan kezd enni. Egyél napi 4-5 alkalommal, számolj kalóriát, kerüld a cukros, zsíros, olajos, lisztes ételeket, mozogj és pikkpakk lemegy az a 9 kiló, 2-3 hónap alatt, EGÉSZSÉGESEN!

2012. máj. 1. 22:48
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi neked is :) ma már csak 1 joghurtott ettem meg most narancsot és egy fél banánt, a fejem meg szétrobban :(
2012. máj. 2. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!