Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mond valaki nekem egy viszonyl...

Mond valaki nekem egy viszonylag egyszerű, de gyors fogyókúrát?

Figyelt kérdés
Az átlagosnál gyorsabban szeretnék fogyni,de ilyen bonyolult fogyókúrát sem szeretnék,tehát olyat ami könnyen megvalósítható:)köszi
2011. jún. 9. 09:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyors fogyás = kalap sz*r, nem ér semmit, nem változtat semmit. Miért nem tervezel hosszútávra?
2011. jún. 9. 10:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Mondok én ,de erre ajakbiggyesztés mellett ,azt szokták mondani,hogy na azért ez túl egyszerű .

Egyél fele annyit mint eddig. Ha nem tartod elég gyorsnak a fogyásod tempóját,akkor csak a negyedét edd az eddigieknek.

2011. jún. 9. 10:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát belinkelhetek egyet, de nem érnek sokat ezek a gyors, villámdiéták.Abbahagyod őket, aztán visszajön a duplája.. [link]

A legjobb módszer az életmódváltás lenne+a sok mozgás.Minél lassabban fogy az ember, annál tartósabb lesz az eredmény.

2011. jún. 9. 10:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam, hogy ez a level diéta tényleg jó, de én még nem próbáltam... Bár attól is függ, mennyi a túlsúlyod, ha épp alig van, akkor sztem nem fognak a gyors diéták működni :S
2011. jún. 9. 10:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát, ez a level diéta nagyon durva első olvasatra:( hol a hús?? Vagy csak én nem látom? Pirítós pirítós hátán....nem ésszerű étrend.
2011. jún. 9. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Na igen, szerintem sem a legjobb :S
2011. jún. 9. 10:42
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,azért szeretnék minnél gyorsabban mert a kitartásommal vannak problémák,na meg imádok enni:) de megpróbálok kevesebbet .Most már várom válaszaitokat a hosszabb eredményesebb diétára:)köszike
2011. jún. 12. 12:42
 8/8 anonim válasza:

11éve vízilabdázok versenyszerűen, a súlyommal mindig voltak problémák. 2 éve aug.-ban alapozási időszakban (ami annyit tesz napi 2 edzés hétköznap (reggel 1 óra d.u. 1.5 óra általában tömény úszás) + heti 2x délutáni edzés előtt 1 óra lépcsőzés) ami elég leterhelő + biciklivel járni edzésre. emellett nem ettem semmit egy hónapig csak natúr csirkehúst sütve, barna rizzsel és párolt zöldséggel kis adagokban (ugye mert ink többször kevesebbet mint egyszer nagy adagot) meglepően rengeteg energiám volt az ezelőtti időszakkal ellentétben.

ezzel a módszerrel 1 hónap alatt 10 kilogramm ami igencsak gyorsnak számít viszont ennek a gyorsaságnak megvolt a kára mert most 2évvel később visszajött az egész sőt még túl is szaladtam kb 3-4 kg-mal.

Ajánlom h egyél sok rostot, fehérjét, és persze lehet szénhidrátot is csak nem mind1 milyet, és sok gyümölcsöt a vitaminok miatt. és emellett mozogjál, szóval tornázzál nyugodtan minden nap. :DDD

2011. júl. 4. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!