Nagy dilemma! Mit tennetek a helyemben? Halasszam el a fogyokurat junius kozepeig?
18 eves lany vagyok, s iden erettsegizem, de szeretnek lefogyni. Attol felek, ha most nekiallnek a fogyokuranak, akkor az az erettsegim rovasara menne, s mellette nem is lenne eleg idom mozogni csak a minimalisat.
De felek, hogy tovabb hizok. Edeseget mar nagyon ritkan eszek, s naponta legalabb 2 szer gyumolcsot, zoldseget is eszem.
Mit tegyek szerintetek?
napi fél óra- 40 perc futás még fel is pörgetné kicsit az agyad. Tanulsz, utána elmész futni kicsit és újult erővel bele tudod vetni magad a dolgokba.
Másik meg hogy a kajára tudsz így is figyelni. Kevesebb adag kajától nem leszel h.lye a tanuláshoz.Válassz teljes kiörlésű kenyeret, egyél többször kevesebbet. Igyál sok vizet. Meg fog látszódni és a teljesítményed is lehet javul majd hogy kimozdulsz néha futni.
Szia! Én is most fogok érettségizni.
A mozgás dolgot nem értem: nekem több mint 1 hónapom van szóbeliig, neked is! (június 18-án szóbelizek középszinten, de van olyan évfolyamtársam aki csak jún. 25 körül).
Egyedül az emelt szóbelim lesz előbb: jún. 11-én.
Több mint egy hónapod van, amikor nem kell suliba járnod, hanem otthon lehetsz, tanulhatsz. De ha egész nap otthon vagy, simán van időd mozogni, és elmenni fél-1órára futni, hiszen nem kell bejárni a suliba. Mondjuk reggel 9-11-ig tanulsz, pihensz egy órát, utána elmész futni, majd megint tanulás délután-estefele. Vagy estefelé mész el futni, mikor a tanulástól úgyis fáradt vagy. Szerintem épphogy több idő lesz a mozgásra, mintha suliba járnánk.
Édességet ne egyél, tk kenyeret, barnarizst, kölest, durumtésztát egyél ch-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!