Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy dilemma! Mit tennetek a...

Nagy dilemma! Mit tennetek a helyemben? Halasszam el a fogyokurat junius kozepeig?

Figyelt kérdés

18 eves lany vagyok, s iden erettsegizem, de szeretnek lefogyni. Attol felek, ha most nekiallnek a fogyokuranak, akkor az az erettsegim rovasara menne, s mellette nem is lenne eleg idom mozogni csak a minimalisat.

De felek, hogy tovabb hizok. Edeseget mar nagyon ritkan eszek, s naponta legalabb 2 szer gyumolcsot, zoldseget is eszem.

Mit tegyek szerintetek?

2012. ápr. 27. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan változtathatsz az életeden most is. Kifogással nem fogsz lefogyni. Az érettségit nem befolyásolja a fogyásod. Nem agyból fogsz lefogyni és nehogy nekem a koplalós, szétválasztós, "egy nap alatt 100 kg-ot" fogyókúrákat csináld!!! Egyél normális ételeket és minimum 5x, de inkább 6x egy nap! Jobban fog menni a koncentrálás, nem leszel annyira fáradékony és jobban fogod magad érezni, ha jól csinálod.
2012. ápr. 27. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne egyél sok fehérkenyeret meg tésztát már igy is fogyni fogsz!
2012. ápr. 27. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:

napi fél óra- 40 perc futás még fel is pörgetné kicsit az agyad. Tanulsz, utána elmész futni kicsit és újult erővel bele tudod vetni magad a dolgokba.

Másik meg hogy a kajára tudsz így is figyelni. Kevesebb adag kajától nem leszel h.lye a tanuláshoz.Válassz teljes kiörlésű kenyeret, egyél többször kevesebbet. Igyál sok vizet. Meg fog látszódni és a teljesítményed is lehet javul majd hogy kimozdulsz néha futni.

2012. ápr. 27. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
hehe kicsit kifogás szagú a dolog, elmondom hogy az érettségi egy kalap sz/r, egy normál képességű ember bármikor min 4 est ír minden tárgyból, de egyetemen a legkönnyebb zh-ra is többet kell tanulni mint az érettségire, de felettem már leírták a kulcsszavakat az hogy épp eszű mennyiséget eszel minőségi tápanyagból nem éppen befolyásolja a tanulásodat,napi 1-2 óra edzés meg belefér mert kétlem hogy 12 órát egy huzamban tanulnál minden nap, valamint felfrissíti a mozgás az agyadat, saját példából : most van vizsgaidőszak köv héten 2 zhm lesz és 4 vizsgám utána való héten 3 vizsgám, mellette heti 5 nap 8-12 óra meló és el tudok még menni edzeni este valamint főzni is tudok magamnak (2-3 naponta) és nem érzem azt hogy pfúúh de ne lenne időm jah és az átlagom sem mondható éppen rossznak
2012. ápr. 27. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én is most fogok érettségizni.

A mozgás dolgot nem értem: nekem több mint 1 hónapom van szóbeliig, neked is! (június 18-án szóbelizek középszinten, de van olyan évfolyamtársam aki csak jún. 25 körül).

Egyedül az emelt szóbelim lesz előbb: jún. 11-én.

Több mint egy hónapod van, amikor nem kell suliba járnod, hanem otthon lehetsz, tanulhatsz. De ha egész nap otthon vagy, simán van időd mozogni, és elmenni fél-1órára futni, hiszen nem kell bejárni a suliba. Mondjuk reggel 9-11-ig tanulsz, pihensz egy órát, utána elmész futni, majd megint tanulás délután-estefele. Vagy estefelé mész el futni, mikor a tanulástól úgyis fáradt vagy. Szerintem épphogy több idő lesz a mozgásra, mintha suliba járnánk.

Édességet ne egyél, tk kenyeret, barnarizst, kölest, durumtésztát egyél ch-nak.

2012. ápr. 28. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!