Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hányszor kezdted el a fogyókúr...

Hányszor kezdted el a fogyókúrát ahhoz, hogy tényleg sikeres legyen?

Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok olyan gyenge, hogy az elhatározás után pár nappal feladom? Hogy határozzam el magam véglegesen? Tudom, a fejben dől el, de mégis kéne valami motiváló erő.
2012. ápr. 9. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Az igazán sikeres fogyókúrára 1x kell magad rászánnod. De utána életmódot is kell váltani.
2012. ápr. 9. 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha valóban elhatároznád magad, akkor nem adnád fel pár nap után az egészet. Ha igazán változtatni szeretnél a dolgokon, akkor nem kell feladnod azt, amit el akarsz kezdeni. Az elhatározáshoz kell valami cél is, amit el akarsz érni, eleve ez a motiváló erő, hogy ezt sikerüljön megvalósítanod.
2012. ápr. 9. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát én pont ezért váltottam életmódot. Így sok mindent ehetek, csak az alapanyag nem mindegy. Nincs kötelező étrend, tiltás. Csokit is eszem ha megkívánom de nem mértéktelenül és diabetikust, Update1-et. Még akár este 8-kor is.

7 hét alatt -6 kilót fogytam... Most épp gofrit sütök, ch csökkentett lisztből, Xilittel édesítve...

2012. ápr. 9. 11:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyrészt ne vonj meg magadtól teljesen semmit, mert akkor adod fel utána, hiszen hiányzik az a dolog. Legyen az csoki, kenyér, tök mindegy, az embernek - mértékkel!! - mindenre szüksége van. Szóval inkább a mennyiség az, ami számít, meg persze azért az is, hogy mondjuk ne egyszerre egyen az ember nyolc kiló kenyeret és három tábla csokit... Szóval érted.

Másrészt meg tűzz ki magad elé egy célt, és az lebegjen mindig a szemed előtt! Pl.: szeptemberig XX kiló leszek! Vagy egy kép az "álomalakról". Ilyesmi.

2012. ápr. 9. 12:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ha jól emlékszem 3x szántam el magam... de párnap után feladtam! 4.jére pedig már nagyon nagyon elhatároztam, és lám, 1,5 év alatt sikerült lefogynom 30 kilót!! :)
2012. ápr. 9. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem is sokadik elhatározás ez a mostani, az motivált, hogy rájöttem, a testtömegindexem alapján túlsúlyosnak számítok (169 cm, 74 kg). emellett olvastam fogyás sikertörténeteket, azok nagyon motiválóak tudnak lenni, és az is, ha elképzelem, milyen jól fogok kinézni, ha végigcsinálom.

és az se mellékes, hogy a diétás étrend, ha megfelelően csinálod, teljesen egészséges, szóval mondani sem kell, hogy rengeteg pozitív hatása lesz az életedre a fogyás mellett.

2012. ápr. 9. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!