Hányszor kezdted el a fogyókúrát ahhoz, hogy tényleg sikeres legyen?
Hát én pont ezért váltottam életmódot. Így sok mindent ehetek, csak az alapanyag nem mindegy. Nincs kötelező étrend, tiltás. Csokit is eszem ha megkívánom de nem mértéktelenül és diabetikust, Update1-et. Még akár este 8-kor is.
7 hét alatt -6 kilót fogytam... Most épp gofrit sütök, ch csökkentett lisztből, Xilittel édesítve...
Egyrészt ne vonj meg magadtól teljesen semmit, mert akkor adod fel utána, hiszen hiányzik az a dolog. Legyen az csoki, kenyér, tök mindegy, az embernek - mértékkel!! - mindenre szüksége van. Szóval inkább a mennyiség az, ami számít, meg persze azért az is, hogy mondjuk ne egyszerre egyen az ember nyolc kiló kenyeret és három tábla csokit... Szóval érted.
Másrészt meg tűzz ki magad elé egy célt, és az lebegjen mindig a szemed előtt! Pl.: szeptemberig XX kiló leszek! Vagy egy kép az "álomalakról". Ilyesmi.
nekem is sokadik elhatározás ez a mostani, az motivált, hogy rájöttem, a testtömegindexem alapján túlsúlyosnak számítok (169 cm, 74 kg). emellett olvastam fogyás sikertörténeteket, azok nagyon motiválóak tudnak lenni, és az is, ha elképzelem, milyen jól fogok kinézni, ha végigcsinálom.
és az se mellékes, hogy a diétás étrend, ha megfelelően csinálod, teljesen egészséges, szóval mondani sem kell, hogy rengeteg pozitív hatása lesz az életedre a fogyás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!