Van itt aki sikeres fogyókúrán és életmódváltáson van túl? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nemrég adtam le nagyobb felesleget és úgy gondoltam folytatom, de az utolsó kilók nehezebben mennek le és sajnos nagyon sokan egyenesen csúfolnak a teremben,sorolhatnám a beszólásokat de inkább nem teszem, kis város, sok tuskó - röviden.
ez sajnos visszavet a fejlődésben de rendesen, ma pl. bekajáltam müzliből pedig nem szabadott volna, mert annyira megbántottak.
Szóval az életmódváltás lélektani nehézségeinek átvészelésére keresek beszélgetőpartnert.
valaki aki hasonlókon megy vagy ment át?
2012. márc. 29. 18:36
1/2 anonim válasza:
Hasonló volt velem is, bár nem kaptam beszólásokat, vagyis ezért nem, csak más miatt. Én 2 év alatt 72 kilóról mentem le 51-re. Elvileg normális a súlyom, de én még pár kilót szeretnék leadni már egy ideje, de valahogy hiába követek akármilyen tanácsolt mozgást diétával, nem sikerül tőle megszabadulnom.
2/2 A kérdező kommentje:
kedves 18.51 h-ás hozzászóló. ezzel kapcsolatban írtam neked egy privát üzenetet:)
2012. márc. 29. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!