Szerintetek ez a lány kövér?
Figyelt kérdés
[link] Nekem is kb ilyen a testalkatom csak a cicieim 2x nagyobbak.Vannak akik azt mondjak ,hogy kövér vagyok:S2012. máj. 3. 11:38
11/34 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok.
Nem érzem kövérnek, de tisztában vagyok vele, hogy van némi felesleg...
13/34 anonim válasza:
és is ilyen alkatú vagyok de mindig kövéreznek.dagattozznak,teheneznek
szóval ez igazán jó kérdés
14/34 anonim válasza:
A combjain van némi felesleg,de amúgy nem kövér.
Sokkal szebb,mint a mai "deszka lányok"!
15/34 anonim válasza:
Mennyi hazug van itt!!
De igen, erre már azt mondjuk, hogy kövér!
16/34 anonim válasza:
Vannak fokozatok.
Sovány, vékony, átlagos, teltkarcsú, telt, molett, és ezután jön a kövér.
A képen látható csaj inkább telt, teltkarcsú.
EZ KÖVÉR, bizony.
Hazugnak meg nevezd az édesanyádat.
17/34 anonim válasza:
én ilyen voltam,és igen kövérnek éreztem magam...Persze,tisztában voltam vele,h van ennél rosszabb is,meg én aránytalanabb voltam,de szerintem ez már sok...(ennyiből kb. 20 kiló fogyással fogom jól érezni magam,15 már megvan,és nem leszek anorexiás,még akkor sem,mert 80-ról 60-ra a cél...)
19/34 anonim válasza:
Nekem például a vékony lányok jönnek be, ő nekem nem tetszik, elég nagy a bele. Valakinek viszont ő az esete, és a deszkákat nem szereti. Teljesen szubjektív, hogy kövér-e, vagy nem. Szerintem kövér. Le lehet pontozni.
20/34 anonim válasza:
miért áltatja magát itt mindenki? nagyon sok a felesleg rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!