Szerintetek nagyon rossz az alakom? (kép lent)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van mit formázni na meg fogyni, de úgy egyébként nagyon rondának tartotok? Ha sikerülne lefogynom jó akalom lenne? 15/L
(Most csak ezt a képet találtam ennél már vékonyabb vagyok.)
2012. márc. 8. 16:15
1/22 anonim válasza:
szentem sexy vagy maradj így ahogy vagy :P
16/F
2/22 anonim válasza:
én is sunáználak,szívesen....
17 /F
4/22 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon aranyosak vagytok! :D
2012. márc. 8. 16:30
6/22 anonim válasza:
hogy egy no is hozza szoljon... ducinak duci de az rajtad mulik hogy milyen testben erzed jol magad en pl a te testeddel 10 kilot le akarnek dobni de ez en vagyok.. es az se mindennkinek tetszik
7/22 anonim válasza:
10 kilót tényleg dobjál le.És koncentrálj az alakformálásra.Így olyan az alakod mint 1 oszlop.
24/F
8/22 A kérdező kommentje:
Most év elején így néztem ki. Szerintetek jobb? [link] (a középső)
2012. márc. 8. 19:23
9/22 anonim válasza:
Most jobb lett.De ne a koplalós módszerrel fogyózzál , nagyon nem egészséges.Válogasd meg az ételeidet és sportolj valamit.Járj futni napi 1 órát ,vagy vegyél futópadot és azzal.
10/22 A kérdező kommentje:
már van futópadunk. Minden nap futok rajta egy órát vagy ha nincs annyi időm egy felet biztosan plusz járok úszni na meg a tesi órák...
2012. márc. 8. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!