Szerintetek nagyon rossz az alakom? (kép lent)
Tudom, hogy van mit formázni na meg fogyni, de úgy egyébként nagyon rondának tartotok? Ha sikerülne lefogynom jó akalom lenne? 15/L
(Most csak ezt a képet találtam ennél már vékonyabb vagyok.)
Nem minden pasinak az 50 kg-os darázsderekú alkat jön be. Vannak fiúk, férfiak, akik szeretnek valami husisabbat fogni, itt nem a löttyedt, elfolyt 100 kilós nőket értem (bár ők is tetszenek valakinek) hanem hogy van rajtunk némi plusz súly. Én például sosem voltam vékony, a 170-es magasságomhoz átlag 70-72 kg szoktam lenni. Most 80 vagyok, és fogyózok. A párom szerint csinos vagyok mégis. :)
Minden pasinak más tetszik. Csinos vagy az első képen, a második nekem elmosódott nem veszem ki belőle az alakod.
Valaki írta, hogy ez már duci...hát nem hiába van annyi önbizalomhiányos leányka mostanság. Hihetetlen, de 60 kilós ismerősömre, aki olyat sportol, ezért vállas, széles, azt mondták egyszer, hogy kövér:D
Szerintem jó volt az alakod úgy is, de így is arányos vagy, ez fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!