Kövér vagyok, mennyit kellene fogynom szerintetek, rossz az alakom (mellékeltem képet)?
Figyelt kérdés
A barátom szerint is fogynom kellene, kevésbé kíván most, hogy híztam, de nem tudok koplalni és éhezni.
2011. aug. 4. 07:16
1/20 anonim válasza:
Semennyit, a barátod meg kapja be!
2/20 anonim válasza:
Kicsi túlsúlyod van, ez NEM ELHÍZÁS!!! A barátod téged szeret vagy a csontjaidat szerette?
3/20 anonim válasza:
Ennyi nekem is van és nem gondolom, hogy nem férne el rajtam:)
/második/
4/20 anonim válasza:
8-10 kilót.Hátadon is már kezd alakulni a zsírpárnácska,jobb oldalon simán látszik,úgyhogy ez bizony a túlsúly jele már..
5/20 anonim válasza:
Nem vagy kover:P
Ha a baratod nem tudja elfogadni azt h hiztal par kilot,akk keress masat:P
Amugy meg hany cm/kg vagy???
6/20 anonim válasza:
Második, úgy tűnik, te is a csontokat szereted, mert túlsúly közelében sincs a leányzó.
Ne fogyj, inkább sportolj, úgy feszesedni fogsz.
7/20 A kérdező kommentje:
157 cm vagyok és 53-54 kg.Feszesednem kell tudom, a párom mondta, hogy elfogad, csak mikor rákérdeztem mondta, hogy felszedtem pár kilót és jobban néznék ki, ha vékonyabb lennék.
2011. aug. 4. 07:37
8/20 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 4. 07:37
9/20 anonim válasza:
Nem hogy örülne, hogy van mit fogni.
10/20 anonim válasza:
MAx. 4-5 kg-t fogyhatnál, annál többet semmikékken sem. Viszont nagyon jót tenne, ha rendszeresen sportolnál, mert tényleg enyhe jelek mutatnak arra, hogy ha igy élsz tovább is, akkor el fogsz hizni - nem most vagy kövér, de néhány év múlva az leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!