Kövér vagyok, mennyit kellene fogynom szerintetek, rossz az alakom (mellékeltem képet)?
A barátom szerint is fogynom kellene, kevésbé kíván most, hogy híztam, de nem tudok koplalni és éhezni.
Mit fogni? Mit súlyfelesleg?
Így kell kinéznie egy nőnek, pont ideális a testalkatod... csinos kis popód van, szép lapos hasad. A barátod egy segg ha ilyet mond, te meg hülye vagy, hogy el is hiszed amit mond.
A tükröd meg dzsuvás inkább azt takarítsd le :D
"Nem hogy örülne, hogy van mit fogni."
én pl nem szeretem ha van mit fogni egy csajon. szeretem a sportos, izmos, feszes lányokat, nem szeretem ha valaki elhagyja magát és nem mozog vagy eszik rendesen... egyik oldalról mert súlyos kelly bundy szintrómám van [link] hogy érthetőbb legyen, számomra ez a lapos has:)
másodsorban meg ha nem mozog akkor a véremet szívja hogy megint edzésre mész? :D
de ízlések és pofonok, fruttinak bejön, nekem nem. emberek vagyunk, más az ami bejön.
szerintem mx 2-3 kilo de inkább formásodnod kéne
amúgy ha nem eszel édességet, cukros üdítőket és sósakat már nem is kell koplalnod és fogyóznod, mert simán lefog menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!