Nagyon rossz alakom van? (KÉP)
2011. júl. 30. 14:24
1/13 hot_kiss válasza:
Nem rossz, de szerintem fogj bele egy laza diétába, amivel leadhatsz 1-2 kilót (tényleg ne sokat) és utána keress valami jó alakformáló tornát a problémás területeidre.
2/13 A kérdező kommentje:
köszi :) de sajnos nagyon alacsony vagyok, de próbálkozok a diétával :))
2011. júl. 30. 14:28
3/13 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nincs rossz alakod.
Ha te nem vagy vele elégedett, akkor lehet, hogy azért, mert nem a megfelelő sportot űzöd. Esetleg kérdezz rá egy személyi edzőnél egy jó edzéstervre, egyszer kell csak beruházni rá.
Persze nem mindenki teheti meg, ebben az esetben időnként váltogasd, milyen testmozgást űzöl.
4/13 A kérdező kommentje:
nekem tökéletes a sport (szeményszerint) mert imádom csinálni, csak hát pont ugye a hasizomgyakorlat marad ki belőle, amugy táncolok .:)
2011. júl. 30. 14:38
5/13 hot_kiss válasza:
Látszik, hogy sportos az alakod, de a tánc nem úgy mozgat meg, mint egy alakformáló torna. Sajnos.
(egyébként én is táncoltam pár évig, meg is látszott rajtam, de mivel hip hop volt, elég jól átmozgatott. (: (bár nekem nem volt gond az alakommal, csupán csak kedvtelésből kezdtem)
6/13 A kérdező kommentje:
én nem olyan táncot táncolok, és az úszásnál sokkal jobb, de előtte van egy eléggé megerőltető bemelegítő torna és utána, hidd el nem olyan könnyű ez :)
2011. júl. 30. 15:22
8/13 anonim válasza:
nekem nem tetszik bocsi, dobj le par kilot aztan johet az alakformalo
9/13 anonim válasza:
átlagos. nem annyira rossz, de azért látszik, hogy a hasadon van felesleg. a tánc mellé sztem iktass be hasizmozást, bomba leszel!:)
10/13 anonim válasza:
aki rád azt mondja, hogy dagadt nem tudom mit lát! :) szerintem úgy vagy jó, ahogy vagy! nem kell fogyózni, megnézném annak az embernek a testét,aki azt állítja hogy neked még fogynod kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!