Nagyon rossz az alakom?
Mennyit kéne még fogynom hogy jó alakom legyen?
Nagyon széles a csípőm és a combom?
Bocsi a rossz minőségért:S
hova szeretnél fogyni..?! x) nem kell fogyni többet nincs miért :D látsz valahol lötyögő hájat..?xD , mert én nem ! Nagyon szép alakod van, hidd el :) Pont jó vag így!!
15/L
Hát én azért derékon, hason látom a hájat...
Nem vészes, de tenni kell a jó alakért, elég ritka, hogy csak úgy legyen valakinek. Sportolj, egyél kicsit kevesebbet, kevesebb műkaját, édességet, és akkor lemegy az a kis felesleg seperc alatt.
Igen, én is így vagyok vele hogy látom a hasamon meg mindenhol a hájat:@
5-6 kilót szeretnék fogyni de nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz:O...
5-6kg azért sok.. sportolj valamit.. eleinte ha nem vagy benne nagyon még akkor napi hosszabb séták majd tegyél be több biciklizést (mindig gyorsabb tempóban és hosszabb távon)
aztán jöhet a futás este vagy kora reggel ajánlom!
még az aerobic vállt be nálam, megmozgatja az embert másnapra pedig jó kis izomlázad lesz de megéri :P
Valakivel menj el ezekre, vagy ugye ott a fülhallgató és jó pörgős zenék mellett is nagyon jó tud lenni egy kis mozgás ;)
egy nap legyen pihenőnap, hogy ne terheld meg túl a szervezeted..
Meg még azt tenném hozzá, hogy mindezek közben ne arra gondolj, hogy le fogysz x kilót.. hanem keresd az adott tevékenység örömét! nekem a futás tetszik a legjobban mert jobban le tudom adni a feszültséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!