1/16 A kérdező kommentje:
Nemrégen szültem!
2011. máj. 30. 14:05
3/16 anonim válasza:
Nincs rossz alakod, viszont a melled mérete nem arányos a testeddel, de ez nem hátrány :)
4/16 anonim válasza:
korod?
bocsi, de nekem nem tetszik.
5/16 A kérdező kommentje:
Semmi gond:)Amúgy 35
2011. máj. 30. 14:11
6/16 anonim válasza:
Nem rossz amúgy annyira. De ebből a típusból lesz az az idősebb nő, aki felül tök egybevan, a lábai meg vékonyabbak maradnak, szóval aránytalanul hízik majd el. A mellek miatt nagyon erősnek látszol felül.
7/16 anonim válasza:
Nem vészes. Szülés és terhesség előtt milyen voltál? Majd ha már nem szoptatsz akkor kezdj el diétázni és mozogni (ha van rá időd és lehetőséged), már ha fogyni szeretnél.
10/16 anonim válasza:
Semmi baj vele.A mellek, ha szoptatsz aránytalanul nagyok lehetnek-tudom, mert én is nemrég szültem...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!