Szerintetek ez a lány kövér?
Figyelt kérdés
[link] Nekem is kb ilyen a testalkatom csak a cicieim 2x nagyobbak.Vannak akik azt mondjak ,hogy kövér vagyok:S2012. máj. 3. 11:38
2/34 anonim válasza:
Hát jó húsban van az biztos,de nem rossz látvány.
23/F
3/34 anonim válasza:
Husis, de arányos és formás. Szerintem ő sokkal vonzóbb, mint a sovány, deszka csajok.
4/34 anonim válasza:
Nekem is ilyen tatalkatom van,csak nagyobb a mellem :)
5/34 anonim válasza:
Nem kövér. Igaz van rajta felesleg de jól áll neki és rengeteg más csajnak állna jól. Ezt most komolyan mondom.
6/34 anonim válasza:
Én is így nézek ki, csak nagyobb mellekkel. És rám is mondták már, hogy kövér vagyok. Hát én nem vagyok benne biztos.
7/34 anonim válasza:
Nem kövér de szerintem vékonyabban jobban nézne ki.
8/34 anonim válasza:
én is ilyen vagyok. szerintem az.
9/34 anonim válasza:
Én most nézek ki így, csak hát jóval nagyobb mellekkel, vékonyabb karokkal, és lábbal. Amikor 15 kilóval soványabb voltam, akkor is simán lekövérezett pár marha....
10/34 anonim válasza:
Ja de a kérdésre válaszolva: hát szerintem ez inkább a teltkarcsú. Vagy ducogó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!