Elég elkezdenem komolyabban edzeni fogyókúra után?
Eddig sikeresen leadtam 2 hónap alatt 10 kg-t még kb ennyit szeretnék leadni.
Sport egyedül a bicajozás könnyű terepen alacsony fokozaton, hogy ne legyen megterhelő.
Ha fogyok még 10 kg-t el akarok kezdeni edzeni komolyabban az állóképességem növelni, kicsit izmosodni. Persze az étkezést folytatnám a megszokott módon csak nagyobb adagokkal és a célom nem a fogyás lenne hanem a csinosodás:)
A kérdés az lenne, hogy már most kezdjek el futni meg keményebben bicajozni vagy majd ha elértem a kívánt súlyomat?
szerintem kezdj el most futni és hivd a barátaidat, mert akkor velük gyorsabban eltelik az idő.
Kérlek ird meg privibe a modszered arrol hogy hogy adtad le azt a 10 kg
Nem tudom milyen fogyókúrát csinálsz, vagy ez most egy diéta amit fogyókúrának hívsz, de a mozgással sose ártasz magadnak.
Csinálj, amennyit bírsz meg egy kicsit többet.
A kaját ne növeld, mert nem fogsz tovább fogyni, ha valamit növelni akarsz, az a fehérjebevitel legyen.(ez kell az állóképesség növeléshez, teherbíráshoz, izomzat megtartásához..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!