Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan adhatnám le az "úszógum...

Hogyan adhatnám le az "úszógumimat"?

Figyelt kérdés
alapjában véve átlagos testalkatú vagyok. a két karom iszonyat vékony. :S Viszont az "úszógumimtól" egyszerűen nem tudok megszabadulni. Próbáltam fogyózni ... mindenhonnan ment le de onnan nem.. :S tornával is próbálkoztam de elég hamar fulladni kezdek az orrsövényferdülésem miatt. :S van valami tippetek hogy adhatnám le az "úszógumimat" a derekamról? :(

2012. máj. 1. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:

nincs helyi fogyás. sehogyse.

ha fogysz, akkor mindenhonnan fogysz.

2012. máj. 1. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek, olyan nincs, h csak innen v onnan akarok fogyni, ha fogysz, akkor mindenhonnan fogysz. Ezért van, h leadsz 5 kilót, de a hasad még mindig ugyanakkora. Szerintem kezdj el sportolni vmit, amit hosszútávon is tudsz csinálni, és majd előbb utóbb eltűnik az az úszógumi.
2012. máj. 2. 10:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Hullahopp karikázással meg tudod oldani! :DD

Ma mondta tesin a tanár,hogy azzal remekül lehet fogyni hasról,és csípőről egyaránt! :D

Sok siker hozzá!

2012. máj. 3. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!