Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Felszedtem 10kg, hogy adhatnám...

Felszedtem 10kg, hogy adhatnám le? Folyt. Lent.

Figyelt kérdés
Irodamunkát végzek, hajnalban kelek és este érek haza, ugyanis odavissza 3 órát elutazok. Persze este meg jó sokat eszek, mert majd éhen halok mire hazaérek. A közelben nincs lehetőseg ebédre járni és sokszor még csak inni is alig van időm, nem még rendesen kajálni, mert annyi a munka. Fel is híztam 10kg-t,hogy adhatnám le ilyen körülmények közt? Segítsetek kérlek :(
2011. dec. 27. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Vigyél magaddal kaját és elosztva edd meg. Este ne zabálj, csak valami könnyűt. Add meg, ami a testednek jár, mert különben csak kiégsz.
2011. dec. 27. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:

vagyis 3 óra utazás+8,5 óra munka az 11,5 óra - alszol 8 órát a maradék 4,5 órából szánj 45 percet valami sportra

és egyél nap közben is normálisan

2011. dec. 27. 17:50
 3/3 hur093 válasza:
0%

Vigyél be az irodába hideg főtt ételt,-fasírtot salátával/paradicsommal, panírozott csirkemellet basmati rizzsel csemege uborkával,milánói makarónit stb.- vagy simán hideg ételt:bundás kenyeret,meleg szendvicset stb.

és csak edd meg a nejlon papírból/műanyag tányérból.

(Én 12 éves vagyok, allergiás vagyok és ezért ki kellett iratkoznom a menzáról 7 óránk van egy nap + 1 óra ebéd szünet ,én oda-vissza napi 4 órát utazok: Isaszeg-Hűvösvölgy persze Volánnal és BKV-vak ugyanúgy teszek, mint ahogy neked javasoltam én szünetben te pedig két telefon között elintézheted az ebédet.5.-es koromban finoman szólva ducibb voltam de most már elég jól vagyok alkatilag. FONTOS: lehet, hogy eleinte nem tudod megállni, hogy ne edd tele magad este, ez ellen én azt csináltam, hogy vettem tejszínhabot és jó erős szénsavas üdítőt: idd teli magad fél/háromnegyed literrel úgy, hogy fájjon a hasad, egyél rá annyi tejszínhabot amennyi csak beléd fér és engedj a hányingernek: nem csak a tejszínhab fog kijönni :) nekem egyszer így sikerült "elrontanom" a bélműködésemet úgy, hogy azóta, hogyha egymásután sokszor büfögök direkt, akkor magától is kijön, persze csak abban az esetben, ha sokat ettem, vagy akár ami kellemetlenebb, de jó hogyha nem tudsz magadtól büfögni le is nyomhatod az ujjadat a torkod elejéig.) Sok sikert! :)

2011. dec. 28. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!