Kb az utóbbi 2-3 hónapban felszedtem 10 kilót. Mivel fogyjak nagyon gyorsan?
tudom, hogy ha gyorsan lefogyok, az gyorsan vissza is jön, de nekem elég lenne 5 kiló, ami látszana rajtam, ettől nőne az önbizalmam és tudnék egészségesen, normálisan fogyókúrázni. kéne valami olyan, amitől 1-2 hét alatt ledobok 5 kilót és akkor lesz kedvem folytatni is.
szerelmi bánat miatt hiztam meg, és nem tudok mások felé nyitni, mert nincs önbizalmam, de igy ez egy ördögi kör.
sportolni fogok minden nap, csak sajnos elég rossz az erőnlétem, de mindent megteszek.
ti hogy fogytatok gyorsan?
köszönöm
Azt a 10 kilót 2-3 hónap alatt leadhatod, az elég gyors szerintem. Gyorsabbra ne számts.
Amúgy egyél kevesebbet, sok zöldség, natúr hús és mozogj. Lemegy az, 10 kiló nem a világ.
igen, a 2-3 hónap reális, csak engem most az érdekelne, hogy hogy lehet az elején gyorsan fogyni? leirtam már, hogy miért. pár hét gyors fogyókúra és aztán áttérnék az egészséges életmódra.
köszi az eddigi válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!