Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akinek nincs pénze étrendet...

Akinek nincs pénze étrendet tartani hogyan fogyókúrázik?

Figyelt kérdés

Undorító az amit a tükörben látok. Lassan kihízom az összes ruhám,pénzem meg nincs újra. Hiába futok és koplalok nem fogyok semmit.

Ha nem eszek két napig,harmadik nap olyan éhes vagyok hogy egy lovat is megtudnék enni.

Húst már vagy 1,5 éve nem ettem. Párizsit eszek kenyérrel,nokedlit,tésztákat,krumplit,zsíros kenyeret. Másra nem tellik

2012. ápr. 24. 23:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
5%

Utolsó, ha fiú vagy akkor teljesen más..tapasztalatból mondom, sokáig figyeltem a különbséget:D

Ha meg lány, akkor azért jó ha nem eszel 6 után, mert egészségesebb, mert nem terheled a gyomrodat, fogyás szempontjából pedig meg mert MINDENKINEK BEVÁLIK. Ja és hozzáteszem, hogy ha nem eszel 6 után, az nem koplalás, még jót is teszel magaddal.

2012. ápr. 26. 15:12
 32/35 anonim ***** válasza:

El se olvastam, hogy mit írtak mások, így elnézést, ha valaki ezt leírta volna már, de inkább többször legyen, mint egyszer sem.

Hogyan lehet lefogyni pénzel? Vagyis milyen étrendre gondolsz? Ha elárulod, küldök pénzt. A fogyáshoz két dolog kell és egyik sem a pénz. Egyik az akaraterő, elszántság, másik pedig az agy, a megfelelő tudás.

Nemed, korod, súlyod, magasságod?

Ha nincs pénzed új ruhára, akkor vagy az kell, hogy ez motiváljon vagy meztelen fogsz járni.

Ismertem egy nőt, hasonló problémája volt, csak éppen volt pénze. Csak éppen ő egyre kisebb ruhákat vett a meglévőket meg szépen sorban dobálta ki.

A legtöbb ember azért nem tud lefogyni, mert gondolkodni sem tud.

"Hiába futok és koplalok nem fogyok semmit."

Ha futsz több energiára van szükséged, mivel rengeteg kalóriát éget el, ami ugye jó volna de zsírt nem égetsz vele. És ha tényleg nagyon kövér vagy úgy szétmennek tőle a térdeid, hogy örülhetsz, ha öregkorodra még fogsz tudni járni. A zsírégetés 40 perc alacsony pulzus számú mozgástól(100 alatt) indul be. Szóval 20 perces zsírégetéshez egy óra kell. (40+20) A legjobb erre a gyors intenzív tempójú séta.

Ha több kalóriát eszünk meg mint amennyit elégetünk, hízunk(A felesleges zsír elraktározódik a bőrünk alá.) Sajnos ez fordítva nem igaz, így a koplalás a legrosszabb amit az ember tehet. Ugyanis ha az ember nem eszik, a szervezetünk nem a zsírt kezdi el lebontani, hanem az izmot. Minél kevesebb az izom annál lassabb az anyagcserénk és nyilván annál kevesebb erőnk is lesz. Eközben folyamatosan raktározódik a zsír, ha eszünk. És ez a folyamat már 4 óra evés után elkezdődik, természetesen ébrenlétről beszélek.

Nagyon csinos alakot érhetünk el, miközben hulla gyengék vagyunk és teli vagyunk az egészségre ártalmas zsírral. Ennek következtében hamarosan visszahízunk és nem csak annyit amennyit leadtunk, hanem sokkal de sokkal többet. És természetesen zsírt, annak ellenére, hogy mi izomtól szabadultunk meg. Ha zsírtól is megszabadulunk, még rosszabb és odáig vezetnek ebből következő tünetek, hogy meghalunk.

"Ha nem eszek két napig,harmadik nap olyan éhes vagyok hogy egy lovat is megtudnék enni"

Fent már említettem, hogy mi van akkor ha nem eszünk. Értelmetlen, jó hogy éhes az ember ha olyan hülye, hogy éhezteti magát. És miért nem jó még? Mert ha nem eszel egy darabig és mikor újra eszel, akkor beindul a szervezetedben a raktározás, szóval magával tol ki az ember mert fogyás helyet hízni fog.

Az, hogy megtudnál enni egy lovat tök jó hasonlat. Nagyon jó példa erre a régi munka táborok, a világháborúk idején ugye sok embert érintet. Akik ott voltak, azok tényleg lesoványodtak csont és bőrre. Sok embernél előfordult, hogy miután hazaengedték belehalt az evésbe. Nyilván érthető koplalás után éhesen örül, hogy láthat ételt, nem csak láthat hanem ehet is, de ezt a szervezetük nem bírta, ugye a gyomruk össze volt szűkülve nagyén és valószínűleg szétszakadt. Persze te távol vagy ezektől az emberektől csak példának hoztam fel, hogy mivel jár ha valaki nem eszik vagy csak keveset.

Húst miért nem eszel?

Csak azt ne mond, hogy hizlal, mert földhöz vágom magam. A hús pont nem, persze ha kövéret veszel akkor igen, de a sovány hús nem. Azt meg ne mond, hogy nincs rá pénz. Nem minden nap kell enni. És meg lehet oldani. Például kiköttetem az internetet, mert nem fontosabb az egészségemnél. Mert gondolom az van otthon, ha nincs bocsánatot kérek. Elégé szegényes az étrended. Mégis sikerült elhízni. Lefogyni már nehezebb. Max csak az étel mennyiség csökkentésével, a normálisra és mozgással érhető el. Bár egyikbe se akarok belekötni, de a zsíros kenyérbe muszáj. Undorítónak tartód magad, de azért zsírt eszel. Elárulom zsír tartalma 100%. Kenyér finom magában is, ha tényleg nincs más amit rákenhetnél.

2012. aug. 17. 21:20
 33/35 anonim ***** válasza:
Az én diétás étkezésem sokkal olcsóbb mint a sima... pl.: húst kéne enni mert ha nem eszel húst vagy megbolondulsz vagy meghalsz, tésztákat nokedlit meg kenyeret nem kéne enni, a koplalástól nem fogysz se te se senki más, a szénhidrátok közül a "jóféle" szénhidrátokat kéne enni pl kukorica és esetleg reggel krumpli, este minél kevesebb szénhidrátot kell megenni. Ennyit vagyok hajlandó leírni a többire rá tudsz keresni. ajánlom a body.builder.hu oldalt ha a fitnesz modelleknek jók azok a diéták akkor neked is jólesz
2012. aug. 17. 21:31
 34/35 anonim ***** válasza:

32-es vagyok. Elolvastam a válaszokat és röstelem magam, hogy megszóltalak a pénz miatt. Az az 5000Ft nagyon kevés. Csodállak, hogy még élsz, az nagyon kevés, hogy egy embernek egy havi étkezésére.

Viszont jó volna tudni, hogy hová is megy el a többi pénz.

2012. aug. 17. 21:56
 35/35 anonim ***** válasza:
Sztem a jó zsírok nem hízlalnak, pl a zsíros húsok, szalonna, kolbász :) a szénhidrátok viszont igen
2012. aug. 18. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!