Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akinek nincs pénze étrendet...

Akinek nincs pénze étrendet tartani hogyan fogyókúrázik?

Figyelt kérdés

Undorító az amit a tükörben látok. Lassan kihízom az összes ruhám,pénzem meg nincs újra. Hiába futok és koplalok nem fogyok semmit.

Ha nem eszek két napig,harmadik nap olyan éhes vagyok hogy egy lovat is megtudnék enni.

Húst már vagy 1,5 éve nem ettem. Párizsit eszek kenyérrel,nokedlit,tésztákat,krumplit,zsíros kenyeret. Másra nem tellik

2012. ápr. 24. 23:33
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Albérletben vagyok a tulajnak van itt a számítógépe,és routerrel van internet. Nekem ez nem jelent plussz költséget. havi 25 ezer az albérlet(egy szbás),a maradék elmegy a rezsire,és az egyéb számlákra amit nekem kell fizetnem. Plussz van egy felmondott lakáshitelem. A bank elárverezte már a házat de a fennmaradó költséget vonáj tőlem. Nem sok marad.

Én nem értem mitől hízok,gyalog járok mindenhova,eljárok futni is,és mégse megy le semmi.

2012. ápr. 25. 11:28
 22/35 anonim ***** válasza:

Na látod, itt lehetne spórolni. Értem én, hogy jobb a külön albérlet. De ha feláldoznád a külön lakást és kivennél egy kis szobát, annak a teljes költsége lenne ennyi. És amit most rezsire fizetsz, abból tudnál kajálni.

Gondolkozz el ezen. Ha jól sejtem, legalább 15-20 ezer a rezsid havonta, nem? Tehát ha ez nem lenne, akkor 20-25 ezred lenne kajára és minden egyébre.

2012. ápr. 25. 11:32
 23/35 A kérdező kommentje:
keresek olcsóbb albérletet,szobát de eddig még nem találtam. Meg bevallom félek is kicsit máshova menni,mitt elég rendes a tulaj,volt h nem volt munkám vagy egy fél évig,akkor lakhattam itt úgy hogy nem kért érte pénzt. Más már rég kidobott volna ilyen helyzetben
2012. ápr. 25. 11:41
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha mást nem, próbálj meg 1-2 háznál bevállalni heti takarítást, ott nincs kötelezően megszabott munkaidő, tehát az időbeosztásodtól függően mehetsz akár de. akár d.u. Vagy vállalj családoknál mosást-vasalást.

Egyébként én tegnap vettem: 2 csirke far-hát, 6 szárny, egy marék nyak, egy egész mellehúsa. Ezért fizettem összesen 1300-at.

Most felpucoltam, a farhát, nyak, és szárnya-közepe-vége lesz pörkölt nokedlivel, minimum 3-4 evésre elég.

A szárnya-combjából, és a mellehús csontján maradt husiból lesz egy kis palócleves (=zöldbab). Abból is lesz minimum 3-4 tányérral.

A mellehusiból pedig valamikor csinálok (kipróbálom az egy órával ezelőtti ötletemet) vadast (ugyanúgy, mint a marhából) rizzsel, persze ezt már nem ezen a hétvégén.

Szóval az 1300 Ft-ból hús terén majdhogynem el leszek egész hónapban.

Egy kg. sertésmáj 500-550 Ft, veszel 30 dkg-ot resztelt májnak, főtt krumplival, abból minimum 2x tudsz enni.

A rizs és a tarhonya azért kiadós, mert mire megfő, duplájára dagad.

2012. ápr. 25. 11:59
 25/35 anonim ***** válasza:
15%
Egyik ismerősöm, úgy adott le nagyon rövid időn nagyon sokat, hogy egész nap csak vizet ivott, és almát evett! És egyébként ez alkattól is függ, de nagyon jó alakja lett.
2012. ápr. 25. 13:12
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszoló véleményére ne adj. Csak almával meg vízzel koplalsz és rá is mehet az egészséged.

Egyébként én sem étkezem egészségesen, sőt. De fogyok, mert mellette heti szinten lefutok 50km-ert. Lehet neked is többet kellene mozogni. Mennyit futsz?

2012. ápr. 25. 15:09
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok :D eszembe jutott egy link: [link]

meg pl a paradicsom cserépben az ablakban is megél :) Az utolsó hozzászóló pl mosópor és mosószer helyett írja a mosószódát és az ecetet. takarításra is az ecetet. Ezek egészségesebbek is és olcsóbbak is -> több marad kajára

2012. ápr. 25. 19:27
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

:D

Most egyébként én is azon gondolkodom, hogy az erkélyen 1-2 cserépbe ültetek paprika- és paradicsom-palántát, hogy legalább egy paprikás-krumpli, hasonló főzéséhez legyen itthon 1-2 szem. Már ha nem éppen lecsót akarok főzni :))

Hátha bejön.

2012. ápr. 25. 19:56
 29/35 anonim ***** válasza:
64%
Egyszerű megoldás, és még spórolsz is vele: negyedakkora adagokat egyél, mint eddig, napi 5-6x. 6 után ne egyél semmit, mozogj nagyon-nagyon sokat. egyébként vannak olcsó és egészséges kaják, pl a ZÖLDSÉGEK.
2012. ápr. 25. 22:28
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
6 után miért nem jó enni? Rajtam nincs semmi felesleg pedig nem is mozgok sokat. Mondjuk a hévhez minden nap lefutok kb meg felfelé séta(1km) és a suli is kb 700m még 2x naponta, meg néha deszkázom, meg mindig ami jön :D mégis vékony vagyok és gyakran szoktam enni éjfél után is, lefekvés előtt.. nem tudok éhesen lefeküdni :D pl zabpelyhet tejjel (meg teszek bele kókuszreszeléket pl, ez is olcsó(egy zacskó kb 100-200ft), mert sokáig elég és elég édes lesz hogy ne kelljen bele semmi más). Szóval ha 6 után nem ennék és 2-kor alszom el akkor most 8 órán keresztül haljak éhen? :D vagy mi értelme?
2012. ápr. 26. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!