Mit vigyek az iskolába, hogy ne legyek éhes minden szünetben?
Figyelt kérdés
Hiába viszek 3 almát, meg gyümölcsöket, itthon semmi bajom, de az iskolában egyszerűen akármennyit eszek, éhes vagyok, Nem csak én vagyok így, mindenki így van vele, akit megkérdeztem. Tudnátok valami olyan tápláló, egészséges kaját mondani, amitől eszembe se jut a kaja még egy jó darabig? 16/L (nem vagyok túlsúlyos.)2012. ápr. 21. 11:14
2/3 anonim válasza:
Persze, hogy éhes vayg, ha csak almát eszel.
Vigyél zabpelyhet joghurtal, összekeveret, beburkolod, finom és jóllaksz. Vagy rántottát. Vagy tk kenyeres sovány csirkesonkás, zöldséges szendvics.
3/3 anonim válasza:
Velem is ugyanez van,szerintem mindenki összekeveri az unalmat az éhséggel :D Az én módszerem az hogy viszek extrudált kenyeret,korpovit kekszet,vagy más hasonló rágcsálnivalót és minden szünetben megeszek 1-2 darabot. de viszek még mellé valami mást is,túrót,zabpelyhet,gyümölcsöt,ilyesmiket. ez az egyik mód,a másik pedig az hogy kiadós rántottát reggelizek otthon pirítóssal (esetleg még meg van bolondítva egy kis sonkával,szalámival is),ez is nagyon tuti mert eltelít sok órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!