Mit csinálok rosszul?
Hello!
Olyan problémám lenne , hogy már 3 hónapja diétázom, a 3 hónap alatt kardióztam, de 3 hete kezdtem el rendszeresen futni, hetente 4szer 8 km-t futok, emellett továbbra is diétázom, reggelire müzlit eszek natúr joghurttal, ebédre csirkemellet rizzsel, vagy párolok zöldséget. Napközben puffasztott rizs, gyümölcs,tojás. Késő délután futás előtt megiszom egy Carni Matrixot, az edzés után pedig fehérjeport iszok. Heti 2szer körülbelül becsúszik egy szelet csoki vagy süti. Ráálltam a mérlegre, és mióta rendszeresen futok egy dekát nem fogytam. Mit csinálok rosszul, illetve mivel lehetne a fogyást fokozni?
Húst rizzsel nem tanácsod, vagy egyik vagy másik.
Puffasztott rizs.. Hmm.. én is ettem anno, aztán az egészségügyis édesanyám felvilágosított hogy sz*rt se ér, csak akkor ha magában eszed és semmi más mellé..
A csoki és a süti sem nagyon tesz jót, bár nem tudom te milyen ütemben hízol, vagy hogy mennyi hízlalós kaját kell megenned hogy rád is menjenek a kilók.
Sok sikert, egy állandó fogyókúrázó. (sikeres is ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!