Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csinálok rosszul?

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Már több mint egy hónapja diétázom, és edzem is. Heti 6X másfél órát töltök a konditeremben. 45 percet szoktam ellipszis trénerezni, 30 percet biciklizni 20 percet futni.

Általában reggelire teljes kiőrlésű szendvicset eszem joghurttal, ebédre rizs,csirke, zöldség. Vacsora joghurt, vagy saláta.

Az edzés mellé az elmúlt hónapban scitec reformot szedtem, mindig edzés előtt kettőt.

Az anyagcserém elég lassú, még így is.

Az elmúlt egy hónap alatt, nem hogy fogytam volna, de híztam 2 kg-ot. Hihetetlen! Tudom, nem vagyok túl okos ezekhez a dolgokhoz, de mit csinálok rosszul. Kezd elmenni a kedvem, de nem akarom feladni, hiszen még csak egy hónap telt el. Segítsetek!

2012. márc. 23. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
nem túl sok rizst eszel? a zöldségekből a borsó, répa kukorica sem a legfogyókúrásabb. azokbol vigyázni kell a mennyiségre, viszont többet ehetsz pl: brokkolit, kelkáposztát, fejeskáposztát, spárgát, zöldbabot, karfiolt.
2012. márc. 23. 16:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy tasakos rizs felét szoktam megenni egy étkezésre, de lehet, hogy sok. Brokkolit és répát szoktam zöldséggént enni. De akkor a répa helyett választok mást.
2012. márc. 23. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
vagy izom az a 2kg. látod a tükörbe hogy csinosabb vagy? azért két kiló ha izomba jött fel akkor jobban nézel ki mint előtte.
2012. márc. 23. 19:28
 4/7 A kérdező kommentje:

A környezetemben élők azt mondják,vékonyodtam egy picit.

Persze én nem látom.

2012. márc. 24. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezért kell before képet csinálni mert tükörben nem fogod látni csak miután láttad a képet:D A joghurt ha gyümölcs az nem túl jó, fehérjeturmix mehetne edzés után meg reggel a zabbal, valamint a szénhidrátot ki kell számolni 2 g / testsúly kiló, amúgy végre egy értelmes diétát olvasok:D:D Jah + zsírtól nem kell betojni : reggel 1 kanál lenmagolaj, vagy egy kis marék olajos mag
2012. márc. 24. 18:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, a lenmagolajat beszereztem, viszont fehérjét tudnál ajánlani?
2012. márc. 25. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor a mennyiségekkel lehetnek gondok...
2012. márc. 27. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!