Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csinálok rosszul? Miért...

Mit csinálok rosszul? Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

Kb. 6 hete fogyókúrázok, de csupán 2 kg ment le rólam. Lassan elvesztem a lelkesedésemet és fogalmam sincs mit csinálok rosszul.

Hetente 2-3 alkalommal cardio edzést csinálok.

Ezen kívül diétázom. Reggelire csak 1 szelet toast szelet kenyeret eszek sonkával. Ebéd az normális, általában csirkemell zöldségkörettel vagy barna rízzsel, vagy teljes kiőrlésű tésztával. Vacsora meg csak saláta. Ez kiszámoltam általában max. 1000-1200 kalória egész nap. Nasi semmi, cukor csupán a reggeli kávéban. És mégsem fogyok... Akkor most mi van????? Segítsetek légyszi!!!

Ja, 73 kg vagyok és 165 cm, két kisgyermek anyukája...

Előre is köszi!

2012. febr. 24. 13:44
 1/4 °:Amigo:° ***** válasza:

Csak kardio edzés megy ? Milyen ? Mennyi?

3 étkezésed van egy nap ?

hormonszinteket, vérképet nézettél ?

2012. febr. 24. 14:01
 2/4 A kérdező kommentje:

DVD-ről tornázok, amíg a kicsi alszik. Az eleje 40 perc cardio edzés, majd 10 perc erősítés, végül nyújtás.

Labor még a terhesség alatt néztek, semmi gond, makk egészséges vagyok :-)

2012. febr. 24. 14:06
 3/4 °:Amigo:° ***** válasza:

DVD ről tornázás nem sokat ér, hozzászoksz hamar, mivel mindig ugyanazt csinálod. Így max az első 1-2 hétben hatékony utána egyre kevésbé terheli meg a szervezeted.

A napi 3x étkezést felejtsd el, maradjunk annyiban, hogy 5... :-)

Nagyon örülök, hogy egészséges vagy, tényleg. :-)

A hormonszintek azonban a terhesség alatt és után is változnak, ami kihatással van a szervezet teljes működésére. Ezeket nézesd meg szakemberrel! (TSH, TrH, fT4, fT3, prolactin, cortisol, nemi hormonok, insulin, leptin, somatotropin ...stb)

A másik ilyenkor gyakori probléma az a minőségi alvás hiánya. Ez szintén a hormonszinteken keresztül befolyásolja az egész szervezet működését, mivel számos hormon a mélyalvás szakaszában termelődik az agyban.

2012. febr. 24. 14:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi Amigo! Na, azóta már -4 kg-t mutat a mérleg, úgyhogy kis stagnálás után újra "látom az eredményét". Ráadásul a farmerom se feszül már annyira, szóval haladok :-)))

Ja, tornát én két félét csinálok. A cardio mellett minden második alkalommal Rubint Réka DVD. Csak azt ha végigcsinálom másnap alig bírok mozogni (nemhogy a 2 gyereket cipelni le a 3. emeletről gyalog... ) szóval szerintem azért annak is kell, hogy eredménye legyen. Megháááát legalább mozgok, nem???? Egy edzőteremben is nagyjából ugyanazokat a gyakorlatokat végezném, nemde??? :-)))

Na, de most még kitartok, remélem nyárra büszkén veszem fel a fürdőrucim :-)

2012. febr. 28. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!