Fogyózok 2 hete, és semmit nem mozdul a mérleg. Mit csinálok rosszul? Valaki biztasson egy kicsit, hogy ne adjam fel, mert már nagyon kikészülök.
most nem szabad fel adni esetleg mozogj kicsit többet.
nekem első héten lement 3kg. A második héten semmi nagyon elkeseredtem de összeszedtem magam és ezen a héten még többet bele adok. Találtam egy új torna videót amit a többi mellet pluszba csinálok. Minden test más másképp indulnak be a dolgok ne add fel mozogj kicsit többet.
magasság/testsúly?
ha tényleg túlsúlyod van, akkor még a tápanyagok arányában is lehet bibi. Hiába eszel 1500 kcalt, ha szinte az egész ch-ból áll, az annyi vizet küld a raktárba, hogy nem látod tőle a fogyást a mérlegen...
Pontos étrendet nem tudva tényleg nehéz mit mondani.
Viszont én január elején kezdtem fogyózni és edzőterembe járni az ünnepek alatt felszaladt kg-tól, ami azért nem volt sok, + 4 kg) 2 hétig nem történt semmi véltozás a mérlegen, aztán utána hirtelen úgy beindult, hogy következő 2 hétben leadtam a felesleget. :-) Szóval csak kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!