Miért van ez? 2,5hete fogyózok addig mutatott a mérleg változást?
Az izom nehezebb, mint a zsír, így hát ha edzel és izmot növelsz akkor lehet, hogy a súlyod nem megy lejjebb, mégis az alakod formásabb, feszesebb, látszatra vékonyabb lesz.
Ne csak a kilókat nézd, hanem mérd le magad a "kritikus" területeken mondjuk minden héten - látni fogod a csökkenést :)
nem tartom kizártnak, hogy egy idegen eredetű erőtér van körülötted, ami hatására ugye a mérlegek működése hibás lesz. vagyis nem hibás, mert a mérlegek nagyszerűen fogják mérni a súlyodat, csak azt nem tudják, hogy az ismeretlen erőtér miatt nálad nem 9,81m/s^2 gyorsulással kell számolni, hanem valamivel többel.
ez lehet a magyarázat, hogy "fogysz" még sem csökken a súlyod. a tömeged csökken, de te a súlyodat méred a mérlegeken.
lenne még egyéb ötletem is, de azt lehet már leírták előttem. de az unalmas is lenne ám.
nem olvastam miket írtak neked, de mivel Andizsuzsi is írt, biztos ott van feljebb a megoldás is.
az hogy csökken a zsírod, nem kell hogy tömeg változással járjon, mert normális fogyós étkezés mellett az izmaidban a glikogén raktárak még visszatöltődhetnek. ami konkrétan ugyan olyan plusz tömeg, mint sokszor a fogyások elején a leadott víz tömege. ez az ami változik a zsír mellett.
Bocs kérdező, Aczéltól kérdeznék valamit!
Nézem a női vizilabda EB-t. Bizony némely hölgyeknek komoly tartalékaik vannak, a vékonyabbak között is többnek rendesen narancsbőrös - remegős a combja. Gondolom az elvégzett munkával itt nincs probléma, tehát ez mind csak étkezés kérdése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!