Mit tegyek, elvileg fogyok, de a mérleg nem azt mutatja?
férfinek kevés az 1500kcal.
csak hetente használunk mérleget.
de a mérleg akkor sem fogja kiemelni a hasizmodat ha belepusztulsz, a testzsírod pedig nagyon kis összefüggésben van a testtömegeddel, lehet csak pár kilót adnál le és komoly szálkás lennék, de lehet ennyit sem adnál le mert dolgoztatod az izmaid, és nagyobb glikogén raktáraid lesznek, több kötött víz stb.
1500 kcal meg bármilyen "csávó" vagy, edzés mellett kur.vakevés. én a csajoknak mondom hogy 1000-1200kcal helyett egyenek minimum 1500kca-t. nem azért, mert ez személyre szabott érték, hanem mert kiba.szott kevés ételről beszélünk. ezzel csak lelassítod az anyagcseréd.. 1500-600kcal = 900kcal marad az életbenmaradásodra? hát a szívdobogásod többet igényelne! hát persze hogy lassul a fogyás is, tönkre teheted így a tested. én fogyáskor sem ettem kevesebbet 2000kcal-nál, edzettem is tény, de nem is kellett aggódnom hogy kevés tápanyagot viszek be, lassul az anyagcserém stb.
oké, látszik hogy ésszel csinálod.
az orvoslexikon csak közelítő értéket tud adni, a pontos értéket mindenképpen ki kell tapasztalnod. én azt mondom próbálj emelni még az 1500kcal-on, aztán ha ez így nem jó, akkor visszacsökkented arra amit te gondolsz. tapasztalaton múlik, és egyedül te tapasztalod hogy-s mint megy. most elvileg megállt ezért írtam hogy változtass. próbáld meg, aztán legfeljebb 1-2 hét múlva visszatérsz az eredetihez.
kaját napi 5-6 étkezésben edd reggeltől estig, és igyál sokat (eleget)!
a tej is számít. megjegyzem a tej sok esetben lassítja a fogyást, hivatalosan nem tudom miért, mert annak is van x kalóriája és kész. de megpróbálhatod elhagyni.
édesség éhségről meg kérdeztél, de elfelejtettem írni VITAMINT vigyél be rendesen. 1-2g c-vitamin + lehetőleg multivitamin készítmény is legyen, bár az édességre elég a C.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!