Mennyit híztatok ( jó, mennyivel mutat többet a mérleg) most az ünnepek alatt?
Nekem 2 kilóval, pedig tényleg próbáltam vigyázni:( Mi lett volna ha be is zabálok? Nagyon elkeserít, december elején kezdtem a fogyózást, és azt a 2 kilót 2 hét alatt adtam le, és most 3 nap alatt visszajött...
Pedig levest tészta nélkül ettem, húst csak savanyúsággal, krumpi nélkül, csak zérós kólát, vagy vizet ittam.
Igaz, ami nem kellett volna az a kalács, de sajnos nem tudtam neki ellenállni. Naponta 2-3 szeletet ettem, összesen 8at, 3 nap alatt.
És a szilveszteri kaják még hátravannak, lesz tepertőspogácsa meg kocsonya, ami a gyengepontom és évek óta nem ettem...
Pl víz (én pl nagyon nem bírom a lisztet tartalmazó dolgokat, kezem lábam bedagad ha ilyesmit eszek), és a wc-zés sem úgy néz ki, hogy elmész és akkor hopp, minden eltűnik belőled.
2 kiló zsír felszedéséhez 14 ezer kalóriával kellene többet enned a szükségletednél, az elmondottak alapján ezt meg sem közelítetted. Majd 2-3 nap normális diétás étkezés után fogod tudni eldönteni mennyit híztál, ha egyáltalán.
Én kemény 1kilóval vagyok nehezebb. Ez olyan hihetetlen,pedig megettem 4 zacsi szaloncukrot,rengeteg töltöttképosztát,majonézes salátákat rántotthússal és folyamatosan sütiztem,bejgliztem. Nem is voltam éhes de ettem ettem és csak ettem.
Kb 5 kiló pluszra számítottam az ünnepek után,erre ragadt rám 1kg. Végülis jó így mert legalább még lazíthatok.
Igaz még hátra van a szilveszter de az nem lesz ennyire kajacentrikus mint ez a 3nap karácsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!